Startarium, orașul antreprenorilor

Startarium

Impact Hub lansează cea mai complexă platformă educațională și de acces la finanțare a inițiativelor antreprenoriale românești, Startarium.

Startarium.ro oferă toate resursele necesare pentru lansarea și dezvoltarea unei afaceri. Plecând de la cei trei piloni ai proiectului – învățare, testare și finanțare – platforma pune la dispoziția utilizatorilor o întreagă listă de facilități, printre cele mai importante fiind:

–          o librărie video, unde antreprenorii pot învăța de la experți despre cum se construiesc afaceri sustenabile, totul din diferite unghiuri: legislație și contractare, sales și marketing, resurse umane, finanțe și multe altele.

–          interviuri inspiraționale cu o serie de antreprenori de succes precum Wargha Enayati- fondatorul rețelei private de sănătate Regina Maria, Dragoș Petrescu- fondatorul City Grill sau Mihai Pătrașcu- fondatorul evoMag.

–          un laborator personal sub forma unui mediu de lucru și colaborare unde antreprenorii pot lucra la modelul afacerii lor împreună cu alți parteneri, colegi sau prieteni.

–          articole și stiri din zona de business

–          evenimente din zona de business care pot ajuta la dezvoltarea rețelei profesionale și creșterea afacerii.

–          o zonă dedicată în care antreprenorii pot interacționa cu mentori și investitori, în care pot cere feedback pentru planul lor de afaceri sau pentru alte subiecte.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •