Începe toamna, începe școala…

programul cursurilor open Interact, pentru luna septembrie 2019

Vă prezentăm, pe scurt, programul cursurilor open Interact, pentru luna septembrie 2019.

Train the Trainer: 3–4 septembrie

Este un atelier practic dedicat celor care susțin traininguri tehnice sau non-tehnice. Pornind de la nevoile de dezvoltare, continuând cu principiile învățării la adulți și apoi cu principiile și metodele livrării, “Train the Trainer” te ajută, prin sesiuni de practică și feedback de la trainer și colegi, să îți rafinezi abilitățile de dezvoltare și livrare de training. Atelierul se adresează angajaților de la toate nivelurile care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de formare: specialiști și / sau manageri.

Participă la workshop, iar la final vei putea:

  • să pregătești o sesiune de formare;
  • să înțelegi ce înseamnă un ciclu de învățare (de tipul 4MAT) și care sunt etapele lui (Engage, Share, Practice and Perform);
  • să livrezi o sesiune de formare (practică filmată) respectând principiile recomandate – claritate, exemple momorabile, materiale vizuale de impact.

Trainer: Alina Doica

Advanced Facilitation Skills: 4-5 septembrie

Este un curs deschis de o zi și jumătate destinat tuturor celor care doresc să-și dezvolte abilitățile de a facilita întâlniri de echipă. Atelierul vine în întâmpinarea unor provocări importante pe care le au facilitatorii de obicei: menținerea energiei publicului pe parcursul întâlnirii, gestionarea discuțiilor dificile și obținerea informațiilor necesare, alinierea perspectivelor la nivel de grup și, mai ales, urmărirea obiectivului principal al întâlnirii, discuții prealabile cu sponsorul și participanții, precum și descoperirea subiectelor dificile pentru aceștia.

Cursul se adresează tuturor celor care organizează întâlniri / ședințe în rol de facilitator extern sau de manager al echipei.

Trainer: Lucian Mihai

Engage Your Audience: 11 septembrie

Este un workshop practic despre cum să ții prezentări memorabile și cum să îți expui ideile cu claritate, concizie și impact.

Atelierul Engage Your Audience implică o zi de activități și practică intensă, sugestii despre adaptarea mesajului la audiență și captarea atenției publicului în timpul prezentărilor. Combinând exerciții de improvizație, tehnici de comunicare și feedbackul de la trainer și colegi, Engage Your Audience este un curs destinat celor care doresc să își imbunătățească modul în care prezintă în fața unui auditoriu.

Workshop-ul include și exerciții centrate pe limbajul corpului menite să îmbunătățească prezența participanților, tehnici de a crea exemple memorabile și tehnici de gestionare a stresului.

Atelierul se adresează angajaților de la toate nivelurile care doresc să-și îmbunătățească felul în care țin prezentări și impactul acestora.

Traineri: Alina Doica și Miruna Neacșu

  • 66
  •  
  •  
  •  
  •