„Uber pentru haine”, proiect pilot care încurajează oamenii să îşi închirieze propriile maşini de spalat

Uber pentru haine

Maşina de spălat rufe este un aparat electrocasnic nelipsit într-o casă, însă reprezintă o investiţie semnificativă, mai ales daca volumul spălărilor este redus şi este utilizată doar de câteva ori pe săptămână. Electrolux, al doilea cel mai mare producător de echipamente electrocasnice din lume, crează premisele unui nou proiect prin care oamenii ar avea posibilitatea de a închiria maşina de spălat rufe de la un vecin sau un prieten, economisind astfel bani, timp şi spaţiu.

“Uber pentru haine” ar putea fi cel mai nou proiect ce poartă semnătura Electrolux, care va încuraja oamenii să îşi folosească propriile maşini de spălat sau uscătoare de rufe, pentru a ajuta alţi oameni să îşi curăţe şi îngrijească hainele. Deşi în prezent “Uber pentru haine” este un proiect-pilot, Electrolux pregăteşte şi alte programe inovatoare care vor sta la baza viitoarelor generaţii de electrocasnice, consolidându-şi astfel statutul la nivel global, de promotor al inovaţiei în tehnologie şi confortul consumatorilor.

“Avem în vedere câteva idei interesante pe care le testăm, cum ar fi aceea de a crea un serviciu Uber pentru haine, prin care oamenii să îşi pună la dispoziţie timpul nefolosit de maşina de spălat, contra cost. Momentan însă, există încă nenumărate probleme de logistică, precum ce s-ar intamplă dacă hainele s-ar decolora, însă suntem deschişi la această experienţă”, a declarat Jonas Samuelson, directorul executiv Electrolux, pentru publicaţia Financial Times.

“Uber pentru haine” va fi doar un pas din incursiunea realizată de Electrolux în crearea de tehnologii inovatoare. De la un cuptor care dispune în interior de o cameră video care trimite imagini pe telefon cu stadiul gătirii preparatelor, până la sisteme de aer condiţionat ce pot fi controlate cu ajutorul unei aplicaţii mobile, Electrolux devine din ce în ce mai activ în furnizarea de soluţii pentru case inteligente.

Citeşte şi Uber devine una dintre cele mai ieftine opțiuni de a te deplasa prin București

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •