A treia ediție a Conferinței Managementul Performanței în România, în octombrie, la Sibiu

A treia ediție a Conferinței Managementul Performanței în România, în octombrie, la Sibiu

Cea de-a treia ediție a Conferinței Managementul Performanței în România va avea loc anul acesta în perioada in perioada 10-12 octombrie 2013, la Hotel Ramada Sibiu.

Lansare CMPRO_2La eveniment se vor reuni practicieni în managementul performanței din diverse industrii și arii funcționale, automotive, banking, retail, sănătate, IT, logistică, producție, marketing, resurse umane, dar și vânzări, iar în cadrul conferinței, participanții vor putea împărtăși viziuni diferite în domeniu. De asemenea, ei vor cunoaște exemple de succes, dar și practici care trebuie evitate.

Participanții vor discută despre managementul performanței cu un expert internațional în cadrul unui Masterclass și cu 15 manageri români, cunoscători de bune practici în managementul performanței, în cadrul a 15 sesiuni de prezentări și 3 paneluri de discuții.

Masterclass-ul, desfășurat în prima parte a zilei de 10 octombrie, va deschide evenimentul și va fi susținut în limbă engleză de către Dr. Mohamed Moustafa Mahmoud.

Dr. 3M, așa cum este cunoscut, va fi prezent pentru a două oară în România, iar la Sibiu va prezența studii de caz ample, noutăți în domeniu oferind sfaturi practice despre implementarea și utilizarea sistemelor de management al performanței, atât la nivelul organizațiilor private, cât și al celor publice.

Sesiunile de prezentări din 10 și 11 octombrie sunt structurate în 3 module: „Managementul performanței la nivel strategic”, „Managementul performanței la nivel operational” și „Managementul performanței la nivel individual”. Printre vorbitorii confirmați se află reprezentanți ai companiilor Eximtur, Yonder, FM Logistics România, Decagon, CSI Web, Siniat, Supremia Group.

Evenimentul este completat de trei workshop-uri pe temele Balanced Scorecard, Indicatori de performanță și Criterii de performanță. Acestea se vor desfășura în paralel, în data de 12 octombrie.

Simularea de business „Friday Night at the ER”, adresată oricărui profesionist interesat de înțelegerea conceptelor de gândire sistemica în context organizațional, va avea loc în a două parte a zilei 12 octombrie și va încheia evenimentul.

Detalii despre program, taxă de participare, reduceri și modalități de înscriere, pot fi accesate pe site-ul oficial al evenimentului conferinta.kpis.ro  

  •  
  •  
  •  
  •  
  •