Noua eră. 10 cărți de leadership pe care trebuie să le citești pentru a avea succes

cărți

În cartea ”Change the Culture, Change the Game” scria, foarte sugestiv: ”Într-o epocă în care schimbarea este noua lege fundamentală, este timpul să punem în aplicare idei răsunătoare”.

Dacă vrei să fii un manager de succes și ești deschis la inovație și adaptare în noua eră a business-ului, ar merita să citești următoarele 10 cărți. Potrivit Plash.com, acestea te vor ajuta să rămâi în top sau, de ce nu, să ajungi acolo:

1. ”Rapid Transformation”, Behnam N. Tabrizi. Pentru cei care vor să pună bazele unei schimbări organizaționale majore.

2. ”Designing the Smart Organization”, Roland Deiser. Pentru managerii, trainerii și personalul de HR care vor să încurajeze învățarea.

3. ”Beyond the Obvious”, Phil McKinney. Pentru cei care vor să concureze într-o economie competitivă.

4. ”The New Social Learning”, Marcia Conner și Tony Bingham. Pentru cei axați pe comunicarea prin social media.

5. ”Change the Culture, Change the Game”, Roger Connors și Tom Smith. Pentru toți cei care își doresc rezultate mai bune în domeniul lor de activitate.

6. ”From Values to Action”, Harry M. Kraemer. Te învață cum să transformi valorile în acțiune.

7. ”Reverse Innovation”, Vijay Govindarajan și Chris Trimble. Pentru cei interesați de inovație în contextul diferențelor culturale.

8. ”Closing the Execution Gap”, Richard Lepsinger. Pentru cei responsabili de implementarea strategiilor și de transformarea viziunii organizaționale în acțiuni concrete.

9. ”Blue Ocean Strategy”, W. Chan Kim și Renée Mauborgne. Pentru strategii și antreprenorii care vor să părăsească apele tulburi și pline de rechini economici și să navigheze într-un ocean al oportunităților.

10. ”Leaders Make the Future”, Bob Johansen. Pentru cei cu aspirații de lideri, care vor să transforme mediul ambiguu de afaceri într-un loc al ”viziunii, înțelegerii, clarității și agilității”.

Lectură plăcută!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •