Sfaturi pentru a vă menține start-up-ul în viață

Sfaturi pentru a va mentine start-up-ul in viata

De la Elon Musk, la magazinul de înghețată de familie de la colțul străzii, toate afacerile încep cu un vis. Cu toate acestea, menținerea visului în viață prin ore întregi de muncă, dezamăgiri, neclarități și provocări logistice este partea dificilă. Știind că 20 la sută din întreprinderile mici închid magazinul în primul an și că majoritatea (65 la sută) nu reușesc să treacă peste un deceniu, cum poți rămâne pozitiv pe termen lung?

1. Faceți-o bine de prima dată

Asta înseamnă că trebuie să faci totul perfect? Nici măcar pe aproape. (Nimeni nu poate face asta!) Înseamnă doar că nu vă puteți permite să irosiți timp – este ca și cum aruncați nisip în sistemul de operare al companiei dvs. Trebuie să fiți profesionist și să vă faceți temele, astfel încât să mențineți greșelile la minimum. Timpul este cea mai valoroasă resursă a dvs. și, atunci când o utilizați bine, maximizați investiția pe care o puneți în orice altceva și împiedicați munca să fie mai grea decât trebuie, scrie entrepreneur.com.

Tendințele care vor marca marketingul B2B în anul 2021

Gândiți-vă un minut aici la modul în care interacționați cu angajații dvs. și configurați-i pentru succes. Cea mai valoroasă resursă a lor este și timpul. Dacă respectați acest lucru și le oferiți spațiul și instrumentele de care au nevoie pentru a lucra eficient și autentic, în cele din urmă vor fi mult mai productivi și vor avea o relație mai bună cu dvs. decât dacă ați micromanageria, nu ați fi clar sau i-ați îngropa în procese inutile. Stabiliți așteptări mari, fiți foarte clar și apoi lăsați-i să își facă treaba.

2. Faceți-o repede

Acum, evident, pentru a face bine punctul 1, este posibil să trebuiască să scoateți o bucată decentă din calendar, în funcție de ceea ce lucrați. Și doriți să aveți suficient timp pentru a vă lua în considerare cu adevărat opțiunile, pentru a primi feedback și pentru a analiza toate detaliile relevante. Graba face risipă, după cum se spune în vechea zicală.

Dar piața de astăzi este un caleidoscop în continuă schimbare. Clipește și s-a schimbat. Așadar, în acest sens, nu puteți să stați pentru totdeauna. Trebuie să vă apucați rapid de treabă și să faceți orice este nevoie rapid. Cu cât puteți depăși un obiectiv din listă, cu atât vă puteți folosi mai mult realizările pentru a rămâne motivat de imagineade afaceri – și cu atât veți fi mai competitiv.

Urmăriți cât de multă viteză puteți obține în mod rezonabil și folosiți calitatea muncii dvs. pentru a vă seta ritmul. Scopul este de a ajunge la excelență ridicată, un serviciu fantastic sau un produs pe care oamenii îl doresc cu adevărat și un preț excelent, toate în același timp.

Citește și: Cum s-a prăbușit imperiul lui Jamie Oliver și de ce a dat greș în antreprenoriat

3. Distrați-vă

Da, o afacere e un lucru foarte serios. Există multe lucruri în materie de bani, reputație și bunăstare.

Dar în marea schemă a lucrurilor, afacerea este doar un joc în care scorul este măsurat în bani. Veți descoperi rapid acest lucru odată ce sunteți bogat în mod independent sau dacă vorbiți cu oameni care deja sunt. Odată ce vă aflați în această poziție, munca nu ține de bani. Este vorba despre oameni și bucuria de a aduce ceva interesant și bun pe piață. Este vorba de provocări în fiecare zi pentru a vedea ce puteți face.

Deci, lucrați din greu. Dar lucrați în spiritul jocului: Zâmbiți. Glumiți. Explorați. Dacă clienții sunt mulțumiți și atât dvs., cât și echipa dvs. vă puteți trezi în fiecare dimineață cu adevărat entuziasmați de toate lucrurile care trebuie făcute, optimiști cu privire la o zi grozavă, atunci toată lumea câștigă.

Citește și: Provocările din departamentul de HR în contextul pandemiei și viitorul forței de muncă

A ține viu un start-up mult visat este ușor.  Este nevoie de intenție, strategie și o rețea de asistență bine pusă la punct. Cu toate acestea, această abordare în trei direcții vă poate ajuta să vă țineți departe de probleme. Angajați-vă să vă faceți munca profesională, rapidă și distractivă și veți trece cu ușurință orice linie de sosire ați stabilit-o pentru dvs. și afacerea dvs.

Sursa foto: Unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •