Managing Others in Times of Crisis – online program

Interact organizează, cu titlu gratuit, în data de vineri, 10 aprilie, 2020, de la ora 14, un webinar menit să ajute managerii să gestioneze mai bine noul context personal și profesional generat de actuala pandemie. Subiectele atinse sunt relevante pentru această perioadă și cuprind gestionarea emoțiilor la nivel de echipă, recunoașterea elementelor-cheie ale perioadei, comunicarea cu echipa, precum și organizarea în noul mediu de lucru.

Objective:

  • identificarea elementelor-cheie care fac activitatea unui manager diferită în actualul context;
  • identificarea comportamentelor, acțiunilor și interacțiunilor care necesită schimbare sau atenție pentru a gestiona mai bine situația curentă;
  • oferirea de exemple specifice, ponturi și sfaturi care pot fi aplicate imediat.

Seminarul se adresează managerilor care au de gestionat lucrul cu echipe la distanță, cu membrii care lucrează de acasă.

Programul este structurat pe trei piloni esențiali: identificarea schimbărilor fundamentale și a impactului lor, tratarea contextului emoțional și identificarea celor mai bune practici de lucru.

Față de un seminar clasic care se axează pe lucrul într-o perioadă normală, beneficiile acestui seminar se leagă de gestionarea și minimizarea riscurilor specifice actualului context: scăderea angajamentului oamenilor, a implicării și a apartenenței la echipă și, bineînțeles, a productivității.

Despre facilitatori

Ion Botezatu este trainer Interact și absolvent al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Bucureșți, având studii de specialitate în educația și formarea adulților. Are o experiență de cinci ani în voluntariat în domeniul educației, perioadă în care a construit și organizat proiecte locale și naționale de educație și psihoeducație, a facilitat teambuildinguri și experiențe de învățare și a creat programe de învățare și dezvoltare pentru voluntari.

Ion este consultant în cariera acreditat international în cadrul programului Global Career Development Facilitator (GCDF) și în formare în Gestalt Terapie.

Lucian Mihai este Trainer și Partener la Interact. Experiența lui funcțională se leagă câteva domenii: management în servicii, training și facilitare, vânzări si achiziții.

În zona de training, Lucian a câștigat o experiența solidă în diferite industrii în câteva puncte-cheie: management, în special managementul oamenilor și echipelor, comunicarea în afaceri și relațiile interpersonale.

În zona de facilitare, Lucian a gestionat întâlniri de strategie și de coeziune pentru echipe de conducere din diferite companii internaționale.

De-a lungul timpului, Lucian a obținut diverse acreditări internaționale, pe lângă titlul de Master Trainer în rețeaua internațională Think on Your Feet este certificat Advanced Trainer de către rețeaua Emergenetics.

Programul de 45 de minute este livrat pe platforma Zoom și folosește și aplicații terțe pentru stimularea interactivității și a implicării participanților la distanță.

Data: vineri, 10 aprilie, 2020
Ora: 14:00
Link pentru înscriere: https://forms.gle/vFE1pX93iK4JYmNJA

  • 22
  •  
  •  
  •  
  •