PwC România anunță promovarea a opt directori în practicile de Taxe, Audit și Consultanță

PwC Romania anunta promovarea a opt directori in practicile de Taxe, Audit si Consultanta

PwC România anunță că, începând cu 1 octombrie, promovează opt directori în cadrul serviciilor de Consultanță fiscală și juridică, Audit și Consultanță de Management. Adriana Costea, Alina Rafailă, Andreea Dereli, Cristina Țuțuianu Fuioagă, Inge Abdulcair și Irina Nistor devin directori în practica de Consultanță fiscală și juridică, Adriana Sima, director de Audit și Radu Bădiceanu, director de Consultanță de Management.

”Sunt încântat că, datorită rezultatelor foarte bune pe care le-am obținut în anul financiar recent încheiat, am putut să creăm noi oportunități de dezvoltare profesională pentru colegii noștri în toate liniile de servicii, și să le oferim recunoaștere pentru evoluția lor remarcabilă. Îi felicit pentru acest pas important în carieră care reprezintă o confirmare a calităților lor deosebite și a contribuției valoroase la consolidarea practicilor noastre”, a declarat Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România.

Citește și: PwC România anunță promovarea a doi parteneri

Adriana Costea s-a alăturat PwC România în anul 2006. Are o experienţă bogată în domeniul impozitelor indirecte, fiind specializată în domeniul TVA (consultanță și servicii de raportare). În cadrul PwC, oferă consultanţă pentru o gamă largă de companii multinaţionale și societăţi antreprenoriale românești, în diverse speţe legate de TVA. Din noua poziție, va conduce departamentul de consultanţă fiscală şi juridică al biroului din Timișoara.

Alina Rafailă este specializată în legislația UE în materia impozitelor directe și are 14 ani de experiență în consultanță fiscală pentru companii mari, multinaționale, investiții, tranzacții, planificare fiscală internațională, revizuiri fiscale și proiecte de due diligence. Alina este responsabilă pentru managementul cunoștințelor în practica de Consultanţă Fiscală şi Juridică la nivelul regiunii Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Andreea Dereli are peste opt ani de experiență în domeniul TVA, lucrând îndeosebi pentru industria farmaceutică, energie, telecomunicații și retail. De-a lungul carierei, a coordonat proiecte majore, cum ar fi: transformări ale modelelor de afaceri, tranzacții și implementări ERP, controale și litigii fiscale, revizuiri de TVA. Din noua poziție, va conduce echipa de taxe indirecte responsabilă pentru industria farmaceutică și energetică.

Citește și: PwC România organizează seminarul „Noutăți fiscale în România”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •