Care este cel mai atractiv angajator din lume?

Care este cel mai atractiv angajator din lume

EY este cel mai atractiv angajator din lume în domeniul serviciilor profesionale şi se clasează pe locul al doilea în clasamentul general World’s Most Attractive Employer, realizat anual de Universum.
Care este cel mai atractiv angajator din lume
Clasamentul are la bază preferinţele exprimate de aproximativ 94.000 de studenţi la specializări de business, de la universităţi de top din cele mai importante 12 economii ale lumii.

La nivel de ţări, EY s-a poziţionat ca lider al pieţei de servicii profesionale în şase dintre cele douăsprezece ţări analizate şi s-a clasat în topul general al primilor cincisprezece angajatori în pieţele din Australia, Canada, Franţa, Germania, India, Italia, Rusia, Marea Britanie şi Statele Unite.

Să fii perceput de studenţi ca angajatorul preferat este o performanţă ce merită sărbătorită. Ca lider de business, înţeleg foarte bine valoarea pe care o aduce capacitatea de a atrage, recruta şi păstra oamenii cu performanţele cele mai bune. EY excelează în acest domeniu, asigurându-şi astfel un avantaj competitiv pe zona de talente”, Petter Nylander, CEO al Universum.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România: “România nu a făcut parte din ţările analizate în raportul Universum dar, conform studiului Trendence Graduate Barometer 2013, EY este al treilea angajator în topul preferinţelor tinerilor absolvenţi cu cele mai bune rezultate academice din România. Această poziţie este susţinută şi de cele peste 2.000 de aplicaţii primite de la absolvenţii de facultate în campania de recrutare de juniori din anul acesta”.

„Atunci când se gândesc la viitoarea carieră, studenţii caută angajatorii care au succes în piaţa în care operează şi liderii care sprijină dezvoltarea oamenilor pe care îi conduc, oferindu-le oportunităţi permanente de dezvoltare. Referinţele pe care le-au primit despre EY, atât prin participarea la evenimentele organizate de companie, cât şi prin canalele de social media pe care generaţia actuală le creditează cu precădere, vin să confirme capacitatea EY de a atrage cei mai buni candidaţi. Aprecierea acestora, evidenţiată şi de rezultatele clasamentului Universum, ne angajează mai puternic în dorinţa de a le oferi o experienţă de excepţie în cadrul companiei”, adaugă Andreea Mihnea, Director de Resurse Umane, EY România.

Despre Universum

Universum este o companie internaţională specializată pe zona de branding de angajator. Misiunea Universum este să-i ajute pe angajatori să recruteze mai eficient şi să-şi păstreze angajaţii, precum şi să-şi îmbunătăţească brandul de angajator. Universum colaborează cu peste 1.200 de clienţi, dintre care mulţi fac parte din topul global Fortune 500, şi cooperează cu 1.500 de universităţi din întreaga lume pentru a derula cercetări atât despre preferinţele celor care îşi caută o carieră cât şi ale celor care caută talente de top. Studiul Universum are loc anual, pe o bază de 400.000 studenţi şi profesionişti din întreaga lume. Mai multe informaţii pe site-ul oficial ->> 

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167.000 de angajaţi în 700 de birouri din 140 de ţări şi venituri de aproximativ 24,4 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2012.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •