Ambasadorii transformării digitale pe scena Microsoft Summit 2016

Ambasadorii transformarii digitale pe scena Microsoft Summit 2016

Ambasadorii transformării digitale se reunesc pe 8 noiembrie în clădirea Teatrului Național București, cu ocazia celei de-a patra ediții a Microsoft Summit, alături de un public format din mai bine de 800 de participanți, preponderent membri ai managementului superior și factori de decizie din mediul de afaceri.

Pentru Mehis Sivhart, unul dintre vorbitori în cadrul Microsoft Summit 2016, noțiunea de societate digitală nu mai are nevoie de un exercițiu de imaginație. Ca șef al Centrului pentru Registre și Sisteme de Informație din Estonia (RIK), acesta a condus implementarea unora dintre cele mai avansate servicii de e-guvernare din lume, servicii a căror integrare a făcut ca acum Estonia să fie considerată prima „țară digitală” din lume. Responsabil de implementarea unora dintre cele mai mari și mai tehnic-avangardiste proiecte digitale publice, Mehis Sivhart privește transformare digitală prin prisma posibilităților pe care le deschide pentru politicile de administrație, legislative și de justiție precum și a responsabilității față de cetățeni.

Cultura finlandeză pune educaţia pe cel mai înalt podium al societăţii, „cu orice preț” fiind expresia pe care mulți finlandezi o folosesc atunci când vorbesc despre sistemul lor de educație, considerat unul dintre cele mai performante, generoase și avansate din lume. Din poziția de director al uneia dintre școlile de vârf ale Finlandei, Kari Louhivuori aduce la Microsoft Summit o privire unică asupra transformărilor pe care epoca digitală le aduce atât în procesul de educație cât și în competențele digitale ce devin imperios necesare fiecărui elev și profesor.

Participanții la Microsoft Summit vor avea oportunitatea să se inspire din prezentările celor peste 25 de experți locali şi internaţionali și să afle cele mai noi evoluții din aria tehnologiei si modul cum aceasta, într-o tendință fără precedent, iese mult din zona de IT, transformând practic toate domeniile de business.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •