Ce aplicații mobile te ajută să îți gestionezi cheltuielile

My Wallets

Aplicațiile mobile care îți gestionează cheltuielile sunt nu doar la modă, ci și foarte utile. Echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm prezintă cele mai utile aplicații mobile prin care îți poți gestiona cheltuielile, astfel încât să eviți surprizele neplăcute în privința bugetului, potrivit unui comunicat remis Manager Express.

Dă click ca să vezi care sunt cele mai populare aplicații care te ajută să-ți gestionezi cheltuielile

[imagebrowser id=39]

Principalul avantaj al acestor aplicații este monitorizarea cheltuielilor și stabilirea unui buget de consum, accesibil oricând de pe smartphone.

Citește și Aplicații create special pentru femei

„Există și aplicații dezvoltate special pentru utilizatorii din România, precum Gestiune bani si lei -10 Cents, care permite înregistrarea veniturilor și cheltuielilor periodice sau viitoare, în lei sau alte valute, și generarea de rapoarte zilnice, lunare sau anuale”, consideră Cosmin Șeclăman – ThePhoneGeeks.

Desigur, nu trebuie să uiți de securitatea telefonului mobil, astfel că experții EuroGsm nu recomandă instalarea aplicațiilor de acest tip din surse nesigure.

Citește și Amazon Seller – Noua aplicație Amazon pentru oamenii de vânzări

„Una dintre recomandările noastre este instalarea unui antivirus capabil să scaneze noile aplicații instalate, pentru a spori securitatea telefonului”, au subliniat reprezentanții EuroGsm.