Cum beneficiază industria turismului de revoluția Fintech

Cum beneficiaza industria turismului de revolutia Fintech

Tehnologia financiară (FinTech) este mai mult decât un cuvânt la modă, este un set de tehnologii care stimulează inovațiile aduse serviciilor financiare (de la cele bancare până la asigurări). Fintech este un mod de utilizare a tehnologiei informației care aduce serviciile financiare mai aproape de clienți.

Peste 19 miliarde de dolari au fost investite, numai anul trecut, în noi companii din domeniul FinTech la nivel global, cumulând investiții de peste 40 miliarde USD în ultimii cinci ani. Creșterea FinTech pare de neoprit, iar motivul primordial este acela că ne permite gestionarea resurselor noastre financiare într-un mod mai ușor, mai personalizat, mai puțin costisitor și mai sigur.

Acum, tehnologia financiară începe să fie utilizată pe o scară tot mai largă și în industria de turism. Agențiile de turism pot aduce aceste beneficii clienților lor, iar Amadeus a decis să colaboreze cu două companii, pioniere în inovare în domeniul FinTech, pentru a aduce pe piață un nou produs din portofoliul său: B2B Wallet Prepaid.

În acest scop, Amadeus a încheiat un parteneriat cu MasterCard, pentru a oferi agențiilor de turism din întreaga lume servicii mai sigure de acceptare a plăților, atunci când se utilizează B2B Wallet. Soluția Amadeus va fi construită pe rețeaua globală vastă a MasterCard, pentru a extinde plățile virtuale B2B în domeniul călătoriilor.

Amadeus este, de asemenea, partenerul Ixaris în demersul de a crea un management eficient al cardurilor virtuale, în ceea ce privește B2B Wallet. Utilizând tehnologia sa în domeniul plăților, Ixaris permite agențiilor de voiaj să gestioneze cu ușurință fondurile cardurilor de plata virtuale.

Citeşte şi Apetitul pentru vacanţe al românilor duce business-ul din turism la un record în 2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •