Fast Reviews: Chestionarele pe hârtie devin istorie

Aplicația

Orice antreprenor, manager general sau om de marketing își dorește să știe care sunt opiniile și dorințele clienților, pentru a-și calibra business-ul. În secolul vitezei și al internetului, hârtia și pixul au devenit istorie că mijloc de sondare a opiniei.

Modul în care angajații își fac treabă, atitudinea lor față de clienți, cât de diversificată este ofertă, care este imaginea externă a companiei, cum este apreciată calitatea produsului sau design-ul ambalajului- la toate acestea întrebări, dar și la multe altele, putem află împreună răspunsul în mai puțin de 30 de secunde.

Acesta este tabloul pe care l-au avut în față producătorii aplicației Fast Reviews, prima aplicație produsă în România care oferă acces rapid, sigur și direct la opinia clienților, indiferent de zonă de business.

Aplicația Fast Reviews permite formularea întrebărilor chestionarului și vizionarea rezultatelor în timp real, de la distanță, în țara sau în străinătate. Chestionarul poate avea între una și 10 întrebări, timpul normal alocat unui răspuns fiind între 2 și 3 secunde pe întrebare, setarea acestuia realizându-se de pe desktop, laptop, tabletă sau telefon. În momentul în care clientul a închis chestionarul, informația ajunge în centralizator de unde poate fi citită și interpretată de persoanele responsabile care pot acționă imediat.

Citește și În ce branduri au încredere românii

Aplicația Fast Reviews permite fixarea unor alerte atunci când notele primite pe anumite întrebări sunt mai mici decât cele dorite. Atunci când notă data de client pentru servicii este mai mică decât cea fixată că limită inferioară în aplicație de către utilizatorul ei, această va trimite automat un email către persoană desemnată responsabilă.

Costurile aplicației

Aplicația Fast Reviews poate fi folosită în 4 variante de abonament, costul unui abonament cu o durată de un an este de 15 euro + tva pe luna, 180 de euro + tva pe an, iar dacă o companie dorește, poate solicita și folosi licență doar pentru o luna, prețul fiind de 29 de euro + tva.

Pentru companiile care doresc trimiterea de newsletters sau realizarea de baze de date, aplicația permite strângerea de informații cu caracter personal cu respectarea legii numărul 677/ din 21 noiembrie 2001.

Domeniile targetate pentru folosirea aplicației Fast Reviews sunt: hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi, baruri; retail; bancar; auto; benzinării; medical; servicii de înfrumusețare și relaxare; producători de bunuri de larg consum; orice alt domeniu în care companiile pun preț pe opiniile consumatorilor.

Aplicația este customizată să ofere un acces facil în partea de management, cât și o ușoară interpretare a datelor. Pe întreaga perioadă a abonamentului, clienții pot beneficia de upgrade-urile aplicației în funcție de tipul de abonament ales.

Citește si Atragerea personalului cu abilități cheie, principala provocare a antreprenorilor români

Pentru a putea folosi aplicația, compania doritoare are nevoie de o tabletă pe care rulează Android și de internet wireless sau pe sim.

(Foto: imgkid.com)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •