Noul model HTC Desire 10, cu variantele pro și lifestyle

htc desire 10

HTC Corporation a prezentat noul model HTC Desire 10, cu variantele pro și lifestyle. Noul HTC Desire 10 pro are camere foto de înaltă rezoluție pe ambele fețe ale telefonului și include noul mod de fotografiere Panoramă Selfie, care surprinde imagini ultra-superangulare, precum și dotări de top, precum senzorul de amprente ultra-rapid. Noul HTC Desire 10 lifestyle vine cu legendarul HTC BoomSound Hi-Fi Edition, introdus odată cu vârful de gamă HTC 10, și aduce în plus un sunet Hi-Res pe 24 de biți.

Atât HTC Desire 10 pro cât și HTC Desire 10 lifestyle au același design, cu contur auriu metalic. Acest contur îmbracă marginile dispozitivului, încadrând ecranul Full HD (1080p) de 5,5 inch al versiunii HTC Desire 10 pro sau cel HD (720p) de 5,5 inch al variantei HTC Desire 10 lifestyle, și contrastând cu carcasa de culoare Stone Black sau Polar White, pentru ambele variante. 

Pe spatele variantei HTC Desire 10 pro se află un senzor de amprente ultra-rapid, care îți aduce totul la îndemână: senzorul îți securizează dispozitivul, dar ți-l și deblochează rapid, cu o simplă atingere a degetului. Senzorul îți recunoaște amprenta din aproape orice unghi și poziție, și îți permite chiar să-ți faci selfie-uri – e suficient să pui degetul pe senzorul de amprente pentru a face rapid o fotografie sau un videoclip selfie.

Specificații tehnice

Noul HTC Desire 10 pro are camera foto principală de 20 MP. Sunt incluse funcții pro, pentru ca tu să ai control de nivel DSLR asupra fotografiilor tale, și opțiuni presetate utile, precum modul sport și modul de noapte, care-ți permit reajustarea rapidă a setărilor camerei foto. Funcțiile avansate, precum stabilizarea electronică inteligentă a imaginii, îți oferă videoclipuri clare chiar și dacă îți tremură mâna, iar funcția HDR Auto de pe ambele camere foto îmbină imagini multiple într-o singură fotografie clară, perfectă chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Și, ca să nu ratezi niciun cadru al vieții mereu pe repede înainte, autofocalizarea cu laser îți permite realizarea cu ușurință a unor imagini clare și bine focalizate.

Camera foto

Noul HTC Desire 10 pro are camera foto selfie de 13 MP, iar dacă ai nevoie să-ți încapă și mai multe într-o singură fotografie, Desire 10 pro vine cu un nou mod panoramic pentru selfie-uri. Cu Panorama Selfie vei putea surprinde mai mult din piesaj și mai mulți prieteni și rude într-o singură imagine mare, frumoasă și gata de imprimat. Modul Panoramă Selfie ultra-superangular de 150° al noului HTC Desire 10 pro este suficient pentru a încadra o întreagă echipă de fotbal și nu numai. Folosirea ecranului ca bliț ajută automat la realizarea de selfie-uri mai luminoase în orice condiții de iluminare, fie zi sau noapte, înăuntru sau afară.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •