CV – infografic, o mașină de marketing. 15 exemple care să vă inspire

Dacă sunteți în căutarea unui job nou sau vreți să vă impresionați potențialii parteneri și clienți, atunci ar trebui să aflați că există un nou trend de CV: infograficul.

Un Curriculum Vitae standard nu captează ușor atenția. Din acest motiv, putem pierde contracte importante, indiferent de cât de bine suntem pregătiți sau de potențialul business-ului pe care îl reprezentăm. În unele cazuri, nici numărul de pagini pe care îl are CV-ul nu ne ajută, pentru că unele date importante pot fi omise. În plus, nu există prea multă libertate în a ne exprima personalitatea.

Pentru toate aceste probleme, soluția poate fi un CV – infografic. Acesta include toate elementele de bază care ar trebui să se regăsească într-un astfel de document, iar aspectul este mult mai atrăgător. Puteți alege ce culori doriți, ce fonturi doriți, precum și modul în care să fie așezate datele pe care vreți ca interlocutorul vostru să le rețină. Un CV – infografic este un mod creativ de a ilustra detalii, precum statistici, care să ajungă și pe cea mai grăbită retină.

Iată 15 exemple oferite de Infographic World din care vă puteți inspira, pentru a transforma un CV tradițional într-o mașină de marketing:

cv 1 cv 2 cv 3 cv 4 cv 5 cv 6 cv 7 cv 8 cv 9 cv 10 cv 11 cv 12 cv 13 cv 14 cv 15

(Foto: the Italian voice/www.flickr.com)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •