Emotional Empowerment, cu John Parr, în data de 4 aprilie 2019, la București

John Parr iti propune un seminar de Inteligenta Emotionala Aplicata

Care este legătura dintre emoții, încredere și leadership? Cum îți afectează emoțiile viața personală și profesională? De ce să înveți să lucrezi cu ele? John Parr îți propune un seminar de Inteligență Emoțională Aplicată – Emotional Empowerment. Acest seminar este gândit pentru a-ți dezvolta atât cunoștințele, cât și abilitățile de a folosi emoțiile în context de business și / sau personal, astfel încât să:

 1. înțelegi mecanismele responsabile pentru problemele emoționale, dificultățile și eșecurile unor relații;
 2. îți îmbunătățești abilitățile de ascultare activă, de înțelegere a propriilor emoții și de anticipare a efectelor acestora în viața ta;
 3. îți îmbunătățești abilitatea de a construi relații sănătoase, solide și pline de substanță cu ceilalți, pentru a-ți spori calitatea vieții, per total;
 4. îți gestionezi emoțiile într-un mod sănătos și autentic.

Pentru cine este gândit acest curs?

Traineri, consultanți, specialiști HR, manageri și psihologi care vor să creeze medii stabile și sănătoase de lucru, echipe care funcționează sau grupuri de terapie cu rezultate concrete. În urma cursului, vei dobândi atât noțiunile teoretice, cât și un set de instrumente (exerciții, practici, jocuri de rol) pentru a aplica și a da mai departe cunoașterea inteligenței emoționale în formele sale aplicate.

De ce să participi la acest eveniment?

Acest seminar de Emotional Empowerment te va pregăti să-ți identifici, diferențiezi și înțelegi emoțiile, să ți le exprimi în mod autentic, să gestionezi conflictele și să explorezi într-un spațiu sigur, alături de colegii tăi, aplicarea inteligenței emoționale în situații reale.

Subiecte parcurse în seminar:

 • locul emoțiilor în conceptul de asertivitate emoțională;
 • natura emoțiilor;
 • emoțiile de bază și „chimia corpului”;
 • cicluri emoționale: înțelegerea elementelor care oferă informații și modul de utilizare a acestora.

Mai multe despre programul Emotional Empowerment

Programul își propune să ajute oamenii să experimenteze puterea combinării gândirii cu simțirea pentru a rezolva conflictele. Vor fi utilizate exemple în jocul de rol, iar participanții vor fi încurajați să fie deschiși și să împărtășească din experiența lor pentru propria creștere și dezvoltare. În urma seminarului de bază, poți urma modulele pentru avansați: Emotional Empowerment – Creating a place of safety, Emotional Empowerment within Groups și Gaining Autonomy, empathy, experiments in intimacy.

Date despre eveniment

 • 4 aprilie între orele 9 și 17
 • Hotel Ramada Nord, București
 • Cost 120 euro
 • Early Bird 90 euro – până în 12 martie

Vino cu un grup!

Ai înțeles ce potențial are acest eveniment în dezvoltarea ta? Așa este că ți-ai dori să spui lucrul acesta tuturor apropiaților care te pot înțelege? Nu mai sta pe gânduri, convinge două persoane să vină cu tine și investiția ta se reduce la jumătate! Vino cu patru prieteni și biletul tău este din partea noastră. Pentru a beneficia de discount, persoanele recomandate de tine trebuie să-ți menționeze numele în formularul de înregistrare.

Despre John Parr

Este psiholog, coach, Master Trainer PCM, PTSTA – Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst.
Este recunoscut la nivel internațional atît ca expert în inteligență emoțională, cât și ca utilizator al “teoriei atașamentului în managementul conflictelor”. În urma specializării coordonate de reputatul psiholog Taibi Kahler, John Parr s-a calificat ca Master Trainer pentru “The Process Communication Model, Effective Communication în Business”, deținând licența pentru România. John Parr a lucrat ca psihoterapeut, trainer și consultant organizațional. El a contribuit la evoluția carierelor profesionale ale multor psihiatri și psihologi români, prin coordonarea tuturor programelor de formare oferite de către Centrul Internațional de Analiză Tranzacțională (I.C.T.A.), recunoscute și avizate de către Colegiul Psihologilor din România.

Despre DC Catalyst

DC Catalyst, gazda acestui seminar, este o companie de consultanţă specializată în traininguri de comunicare, relaționare și Executive Coaching, dar și parenting. Compania are o experiență de zece ani în terapia de grup cu ajutorul modelelor PCM și de un an, cu LOD. Printre temele de lucru abordate se regăsesc feminitatea, parentingul, atitudini sănătoase, afirmații despre sine, reînnoirea minții, iar temele de lucru abordate în organizații sunt: comunicarea eficientă, motivare eficientă, dezvoltarea abilităților de relaționare în echipă, reducerea stresului și satisfacția la locul de muncă.

Pe același subiect: Cum să îți transformi emoțiile, practicând inteligența emoțională

 • 7
 •  
 •  
 •  
 •