Formula magică pentru succes a lui Brian Tracy

Brian Tracy

Brian Tracy, unul dintre cei mai cunoscuți consilieri în dezvoltare personală și profesională din lume, a susținut, joi, la București, seminarul „Maximum Achievement”. Într-una dintre sesiuni, Brian Tracy a dezvăluit care sunt pașii care trebuie urmați pentru a avea succes în carieră și nu numai.

Pasul 1: Află ce vrei

Potrivit lui Brian Tracy, trebuie să afli ce vrei, care sunt obiectivele tale, unde vrei să ajungi. Bogăția și fericirea nu sunt ținte, atrage atenția specialistul în succes, ci sunt dorințe care, asemenea unor cercuri de fum, nu le poți atinge. Atunci când îți stabilești un obiectiv, trebuie să fie cât mai concret.

Citește și Expertul în succes, Brian Tracy, vine la București pe 27 martie

Pasul 2: Scrie pe un caiet ce obiective ai

„Oamenii conduc, plini de fantezie, fără să aibă o hartă după care să se ghideze în drumul către ceea ce vor”, a subliniat Brian Tracy. El a dat exemplul imigranților din America și nu numai, care ajung milionari pentru că pleacă de la o nevoie reală: le e foame.

Pasul 3: Stabilește-ți un deadline

În momentul în care îți stabilești un deadline, computerul tău intern începe să lucreze în așa fel încât tu să ajungi la ceea ce îți dorești.

Pasul 4: Fă o listă cu acțiuni

Brian Tracy a adăugat că, odată stabilite obiectivul și data până la care trebuie îndeplinit, trebuie să-ți faci o listă cu toate acțiunile care te vor ajuta să obții ceea ce-ți dorești.

Citește și Brain Tracy și motivația

Pasul 5: Transformă lista în acțiuni zilnice

Organizează-ți acțiunile în așa fel încât să nu treacă nici o zi fără ca tu să nu fii mai aproape de țelul tău.

Pasul 6: Acționează

Pasul 7: Fi mereu mai aproape de ceea ce-ți dorești

Brian Tracy a mai spus că în fiecare zi trebuie să lucrăm la atingerea obiectivului stabilit pentru că efectul este cel al unui bulgăre de zăpadă: fiecare idee duce către altă idee și tot așa.

Brian Tracy, supranumit „expertul în succes”, este autorul celei mai bine vândute cărți de profil: „Psihologia succesului”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •