“CEO pentru o zi”, marca Interact

In luna mai, pe data de 30, Interact organizeaza: “CEO for a Day”.

În luna mai, pe data de 30, Interact organizează un nou eveniment, de data aceasta centrat pe jocul deciziilor și al consecințelor. “CEO for a Day” pornește de la o simulare de business în care participanții descoperă ce înseamnă să conduci o afacere, care sunt operațiunile esențiale și ce consecințe financiare au deciziile lor.
Cine este așteptat?
Evenimentul este destinat tuturor celor care doresc să experimenteze o simulare de business, să înțeleagă mecanismele din spatele afacerii și să observe impactul acesteia asupra echipei.

Cum se va derula ziua?
Evenimentul se desfășoară sub forma unei competiții între echipele participante, competiție care pornește de la un board game. În echipe, participanții vor conduce propriile afaceri, urmând un proces care include gestionarea bugetelor de investiții și a fluxului de numerar, minimizarea cheltuielilor și achitarea datoriilor, stabilirea prețurilor pentru produs etc. Ulterior, echipele vor compara rezultatele financiare ale afacerilor lor cu rezultatele celorlalte echipe, accentul fiind pus pe procesul decizii-rezultate.
De ce este important să participi?
Simularea oferă un cadru de business cât mai realist în așa fel încât participanții capătă o înțelegere autentică a interdependențelor dintr-o organizație. Simularea este ideală pentru a înțelege:

  • noțiunile financiare-cheie;
  • interdependențele funcțiunilor unei afaceri;
  • aspectele comerciale dintr-o afacere;
  • impactul deciziilor și acțiunilor în rezultatele financiare ale firmei.

În plus, simularea dezvoltă gândirea strategică și oferă o înțelegere globală a business-ului.

Cu cine ?
Maryse Peach, unul dintre partenerii Interact din cadrul Business Today International (Africa de Sud). Încă din 2012, Maryse Peach a fost implicată în crearea și facilitarea simulărilor Business Today International pentru diverse industrii, iar în decembrie 2017 a devenit Country Manager pentru Ucraina. De-a lungul timpului, Maryse a facilitat simulările de business Managing Business Today și Packaged Consumer Goods Today pentru clienți precum House of Habib, Reckitts, Tiger Brands și Pioneer Foods. De asemenea, ea a facilitat simularea Fashion Retail Today pentru TFG (The Foschini Group), precum și o simulare în domeniul minier.
Unde?
Locul de desfășurare al simulării va fi anunțat cât de curând, celor înscriși.
Cât costă?
€175 +TVA / persoană;
€220 +TVA / persoană + manager;
€100 +TVA / persoană (minimum patru persoane de la aceeași companie).

Găsiți mai multe informații atât pe pagina de Facebook a evenimentului, cât și pe pagina de pe site dedicată lui.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •