Edenred recrutează în România 200 de profesioniști IT, pentru noul său centru internațional de inovație digitală din București

Edenred anunta lansarea unui centru de inovatie digitala in Romania

Edenred, aflat în topul mondial al furnizorilor de soluții de plăți pentru lumea muncii, anunță astăzi lansarea unui centru de inovație digitală în România. Edenred Digital Center va fi un hub internațional pentru grup, pentru inovație și proiecte strategice în IT. În următorii doi ani, Edenred își propune să recruteze în România 200 de profesioniști IT, care vor dezvolta platforme globale și soluții pentru subsidiarele sale din întreaga lume. La ora actuală, în centrul nou creat lucrează 20 de specialiști, toți români.

Printre liderii mondiali în domeniul beneficiilor pentru angajați, jucător global în soluții pentru flote și mobilitate, precum și în plăți corporative, incentive și recompense sau programe sociale publice, grupul conectează 830.000 de clienți corporativi, 47 de milioane de utilizatori și 1.7 milioane de comercianți parteneri în 46 de țări.

Datorită platformei sale globale de tehnologie, grupul a gestionat în 2018 peste 2,5 miliarde de tranzacții, efectuate de către utilizatorii soluțiilor Edenred de beneficii pentru angajați (carduri și tichete de masă, de vacanță, de cultură, sport, well-being, cheltuieli medicale sau de îngrijire a copiilor), soluții pentru flote și mobilitate (carduri de transport, combustibil, taxe de drum etc.) sau soluții complementare, reprezentând un volum de business de peste 28 miliarde euro, dintre care 80% digital.

Centrul Digital Edenred nou-creat în România va fi locul unde echipele IT ale Edenred vor dezvolta noi soluții și platforme pentru diversele sucursale ale grupului din întreaga lume. Liderii digitali din Centrul Edenred vor juca un rol principal în design, implementare și management pentru platformele grupului. Proiectele nu vor fi limitate la dezvoltare și execuție. Centrul va lucra pe proiecte cum ar fi aplicațiile mobile pentru zeci de milioane de utilizatori din întreaga lume, construind o aplicație mobilă globală “best in class” pentru plăți digitale.

Edenred Digital Center va fi o sursă de inovație tehnologică și de leadership în IT pentru filialele grupului din Europa și din restul lumii.

“Edenred speră să atragă cele mai bune și mai strălucite minți din IT din București! Vrem să dezvoltăm Edenred Digital Center la sute de roluri IT în următorii ani. Avem deja aproape 20 de angajați în cadrul Centrului și intenționăm să avem 200 de angajați, până la sfârșitul anului 2020. Angajatii Edenred Digital Center vor avea expunere la culturi și echipe globale și vor lucra cu cele mai noi tehnologii. Va fi o oportunitate de carieră excepțională pentru oamenii care au digitalul în sânge”, spune Dave Ubachs, Edenred Group Chief Information Officer și cel care va coordona activitatea centrului.

Edenred Digital Center derulează în prezent recrutări pentru 50 de roluri cum ar fi Mobile Tech Leads, Senior și junior developers, Build Release Managers, Project Managers, Cloud Leaders și Infrastructure Security Engineers.

“Dincolo de abilitățile tehnice presupuse de aceste roluri, candidații vor trebui să gândească strategic, să inoveze, să aibă spirit de lider și să fie orientați către client”, a subliniat Dave Ubachs, în cadrul evenimentului de lansare.

“Edenred are o prezență puternică în România, din 1998, astfel încât resursele excepționale de talente umane în IT din țara noastră sunt bine cunoscute în grup. Acesta a fost unul dintre motivele principale pentru decizia de a crea aici centrul de inovație digitală. În plus, Edenred România este recunoscut ca angajator excelent, câștigător al mai multor premii “Best Employer” și a fost în mod constant una dintre cele mai performante subsidiare din rețeaua de 46 de țări a grupului. Noi credem cu convingere în pasiunea pentru excelență și în capacitatea de a genera inovație în România”, spune Dana Sîntejudean, General Manager Edenred România & Moldova. Tot ea menționează că Edenred se poziționează ca o platformă integratoare de soluții pentru afaceri.

Edenred dezvoltă în prezent trei linii de afaceri:

  • beneficii pentru angajați (hrană, masa de prânz, bunăstare, agrement, cultură și servicii umane);
  • soluții pentru flote și mobilitate (combustibil, taxe de drum, întreținere și călătorii de afaceri);
  • soluții complementare, inclusiv servicii de plăți corporative (carduri de plată virtuale, transferuri bancare identificate și plăți furnizori), soluții de incentivare și recompense (platforme, carduri cadou și programe de incentivare) și programe sociale publice.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •