Serviciile de contact center

Serviciile de contact center

Zilnic, cineva are nevoie de produsele şi serviciile tale, DAR câţi clienţi te caută în fiecare zi?

Care este piaţa ta? Care este cota ta de piaţă, dar a concurenţilor tăi? Care sunt obiectivele business-ului tău? Care sunt cifrele care îţi conduc bilanţul? Multe întrebări şi un singur şi simplu răspuns: New Call Concept.

Piața pentru afacerea ta nu înseamnă doar clienţii pe care îi ai acum în portofoliu!

Piața pentru afacerea ta nu înseamnă doar clienţii pe care îi au concurenţii tăi!

Piața pentru afacerea ta nu înseamnă doar clienţii tradiţionali ai produselor şi serviciilor tale!

Ce faci tu pentru clienţii actuali şi pentru cei care ar putea fi ai tăi? Dacă le oferi ceea ce au nevoie, e foarte bine, dar nu este sufficient deoarece clienţii caută valoare și nu simple produse sau servicii.

Ştiai că în fiecare zi ai putea să te extinzi, iar piaţa pentru afacerea ta să crească?

Cum poţi beneficia de această extindere și bugetul tău lunar acordat activităţii de prospectare a pieţii şi de atragere de noi clienţi, respectiv de fidelizare a celor actuali, să fie redus cu până la 40%? Prin serviciile de contact center pe care ţi le punem la dispoziţie: telemarketing, teleselling, programare întâlniri, confirmare participare evenimente, customer care etc.

Serviciile de contact center New Call Concept vor contribui la maximizarea câştigurilor tale şi la eficiența investițiilor în marketing.

Ştiai că 80% dintre vânzări au loc după contactarea prospectului de cel puțin 5 ori?

Tu câţi clienţi pierzi lunar pentru că nu ai reuşit să îi (re)contactezi şi cât te costă fiecare client pierdut? Dar 10, 100 sau mai mulți? Cât te costă să câştigi un nou client? New Call Concept înseamnă acţiune în timp real, flexibilitate, experienţă, performanţă.

Începe chiar acum o discuţie cu noi, telefonic, la 0332.408.784, sau pe e-mail, la office@newcallconcept.ro, și vei afla toate avantajele de care poți beneficia printr-o colaborare cu noi.

Ce vei pierde dacă nu ne contactezi? Clienţi! Ce vei câştiga dacă ne contactezi?

Clienţi. Notorietate. Reputaţie. Încredere.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •