Tripsta lansează aplicaţia Android

Tripsta

Nou-lansata aplicație Android completează experiența tripsta de pe dispozitive mobile care include deja o aplicație iOS, lansată în 2014. Aceasta a atras din ce în ce mai mulți utilizatori, înregistrând o creștere suplimentară de 15% a utilizării și de 8% a numărului de rezervări realizate numai în ultimul an.

Această nouă aplicație are un design modern și simplu iar utilizatorii pot folosi toate funcționalitățile oferite în mod tradițional de tripsta: compararea prețurilor, aplicarea de filtre pentru rezultate în conformitate cu nevoile,  un proces de rezervare rapid, simplu și securizat, precum și oferte exclusive către destinații de top.

De asemenea, cu un simplu login, utilizatorii au acces la funcționalități suplimentare, care sunt disponibile tuturor utilizatorilor tripsta, odată înregistrați în aplicație: urmărirea rezervărilor, salvarea datelor pasagerilor și a adreselor pentru a fi folosite la rezervări ulterioare, precum și note în calendar pentru a reaminti date importante legate de zborurile viitoare ale utilizatorului –  disponibile chiar și offline.

Noua aplicație Android tripsta este disponibilă gratuit în Playstore din data de 18 noiembrie 2016, în 35 de limbi: engleză, greacă, bulgară, chineză (simplificată), chineză (tradițională), cehă, daneză, finlandeză, franceză, germană, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, olandeză, norvegiană, tagalog, poloneză, portugheză, română, rusă, sârbă, coreeană, spaniolă, suedeză, turcă, ucreaineană, estonă, malaeziană, vietnameză, letonă, lituaniană, slovenă.

Citeşte şi G-Data: Peste 80% dintre utilizatorii de Android folosesc un sistem de operare neactualizat

  •  
  •  
  •  
  •  
  •