Yves Maitre, noul CEO al HTC

Yves Maitre, noul CEO al HTC

Yves Maitre se alătură companiei HTC, anterior ocupând poziția de Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Echipamente și Parteneriate destinate consumatorilor în cadrul Orange, una dintre cele mai importante companii de telecomunicații din lume, unde acesta a supravegheat implementarea strategiei companiei franceze. Experiența lui Yves include colaborarea cu cele mai mari branduri de electronice de larg consum din lume, precum și deținerea unui întreg portofoliu de servicii mobile conectate. De asemenea, Yves a fost membru al grupului de inovație tehnologică al Orange, fiind însărcinat cu dezvoltarea oportunităților de venituri disruptive.

Cher Wang va continua în funcția de Președinte al HTC, unde aceasta se va concentra pe viitoarele tehnologii care se aliniază cu portofoliul extins al HTC, dar și cu viziunea VIVE Reality.

“Acum patru ani, când am preluat funcția de CEO, mi-am propus să reinventez compania HTC, devenind astfel un ecosistem complet, dar și să creez condițiile pentru ca HTC să înflorească în ceea ce privește 5G-ul și XR-ul. Prin urmare, acum este momentul perfect să predau conducerea unui lider puternic pentru a ne ghida în următoarea etapă a călătoriei noastre,” a declarat Cher Wang, Președinte HTC. “Sunt foarte încântată că Yves preia frâiele; acesta are o legătură veche cu HTC și împărtășește pasiunea noastră pentru inovație. Cred cu tărie ca Yves este cel mai potrivit lider pentru a continua să conducă compania HTC la potențialul maxim.”

Citește și: 28 de companii internaționale investesc în Realitatea Virtuală

  •  
  •  
  •  
  •  
  •