VIDEO. Ericsson și Kodiak lansează serviciul push-to-talk

Ericsson și Kodiak Networks  au decis să lanseze un nou serviciu push-tot-talk (PPT) compatibil cu rețelele 4G și în Europa, informează un comunicat de presă remis Manager Express.

Prin PTT, utilizatorii pot avea asupra lor un singur dispozitiv mobil care să le permită să acceseze instant servicii de voce, date broadband, gestionarea forței de muncă și aplicații destinate productivității în teren.

Serviciul oferit de Ericsson și Kodak este unul în cloud, prin urmare operatorii vor putea să le ofere mereu clienților cea mai nouă versiune a serviciului PTT – fără a fi nevoiți să facă modificări costisitoare la infrastructura rețelei.

„Cu ajutorul serviciului nostru, utilizatorii pot comunica to un public larg doar prin simpla atingere a unui buton, folosindu-se de orice rețea au la dispoziție – inclusiv rețele 4G LTE, 3G WCDMA/HSPA sau rețele Wi-Fi, iar Ericsson este partenerul ideal pentru a furniza funcționalitățile și beneficiile sporite ale serviciului PTT în Europa”, a declarat Bruce Lawler, Co-founder and Chief Marketing Officer, Kodiak Networks.

Cea mai recentă versiune a serviciului PTT oferă funcționalități de criptare a vocii și semnalului, un sistem de prioritizare a apelurilor, posibilitatea de a administra online conturile corporate, o consolă integrată de dispecerat și capacitatea de a adăuga sau înlocui stațiile PMR (Private Mobile Radio).