10 întrebări care n-au ce căuta în cadrul unui interviu de angajare

Cele mai potrivite intrebari de HR pentru un interviu de angajare

Majoritatea oamenilor care aplică pentru un loc de muncă şi care sunt chemaţi la interviul de angajare încearcă să se pregătească cât mai bine pentru eventualele întrebări încuietoare ale angajatorilor.

Dă click ca să vezi care sunt acele întrebări pe care angajatorul nu trebuie să le pună

[imagebrowser id=60]

De cealaltă parte, angajatorii, în timpul interviului de angajare, încearcă să-şi dea seama dacă persoana pe care o au în faţa lor se potriveşte profilului companiei şi are calităţile necesare pe care ei le caută în viitorul angajat.

Citeşte şi Care sunt criteriile de angajare la Wizz Air și care este strategia de dezvoltare a companiei pentru anul 2014 – interviu

Dar nici angajatorii nu sunt perfecţi şi există cazuri în care sar calul în ceea ce priveşte întrebările pe care le pun. Niciun angajator nu ar trebui să ţină cont de rasa, de orientarea sexuală sau de statutul civil al unei persoane.

Aceste detalii nu îi vor spune unui angajator nimic în plus despre persoana pe care vrea s-o angajeze.

Citeşte şi Ce NU trebuie să faci când îți cauți job prin social media

Bernard Marr, care este autor de cărţi şi consultant, printre altele, în materie de strategie, performanţă şi management, a scris pe pagina sa de LinkedIn care sunt cele mai nepotrivite întrebări care pot fi puse în timpul unui interviu de angajare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •