Antreprenorii pot obţine finanţare pe Sprijina.ro, prin oferirea produselor ca recompense

Sprijina.ro, platforma românească de crowdfunding, pune la dispoziţia antreprenorilor cu inițiativă o modalitate de strângere de fonduri unică, prin oferirea produselor dezvoltate ca şi recompense.

Sprijina.ro, proiect 100% românesc,  dezvoltat de o echipă de antreprenori din Baia Mare și Cluj-Napoca, funcţionează ca un instrument special creat pentru lansarea produselor inovatoare. Pe platformă se pot crea campanii de promovare și monetizare imediată a produsului, care îi ajută pe antreprenori să valideze ideea  de business, să atragă vizibilite şi să măsoare potenţialul pe piaţă.

Mai mult, Sprijina.ro funcţionează ca o platformă integrată de e-commerce, mobile-friendly, cu gestiunea stocului și un sistem de plată flexibil.

”Venim în sprijinul celor care pornesc la drum cu resurse limitate. Finanțarea prin crowdfunding îți dă posibilitatea să aduci pe piață un produs nou într-un timp scurt, de numai două luni. Dacă ai un plan de afaceri bine pus la punct și o campanie atractivă și autentică, ai șanse mari să convingi mulțimea”, declară Remus Pakei, Facilitator Sprijina.ro.

Potrivit acestuia, inițiatorii vor beneficia de consultanța și know-how-ul echipei Sprijina.ro pentru a face primii pași în pregătirea campaniei.

Citeşte şi EY – Cum creştem o generaţie antreprenorială?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •