Daniel Goleman în România- 850 de manageri de top descoperă secretele Inteligenței Emoționale în Leadership

Daniel Goleman în România- 850 de manageri de top descoperă secretele Inteligenței Emoționale în Leadership

Extreme Training organizează, miercuri, la Palatul Parlamentului, conferința de business a anului: ”Leadership – The Power of Emotional Intelligence”, avându-l ca speaker pe doctorul Daniel Goleman, unul dintre pionierii aplicațiilor directe ale neurologiei în business.

„Sunt Daniel Goleman și voi veni în România pe 25 septembrie 2013 la invitația Extreme Training. Vă voi împărtăși secretele leadership-ului excepțional, puterea inteligenței emoționale și cum puteți folosi aceasta putere pentru a vă transforma afacerea dintr-una bună în una excelentă, pentru a atinge succesul personal și a deveni un mare lider și pentru a trăi o viață mai bună și mai fericită. Sunt foarte entuziasmat în legătura cu venirea în România și sper să vă văd pe toți acolo. Ne vedem acolo! Pe curând!  Vă mulțumesc!” – Daniel Goleman.

Evenimentul ”Leadership – The Power of Emotional Intelligence” aduce în prim-planul mediului de afaceri din România importanța managementului emoțiilor în gestionarea și motivarea angajaților, teoria care l-a propulsat pe doctorul Daniel Goleman în rândul elitelor gânditorilor de business din lume.

”Leadership – The Power of Emotional Intelligence” va debuta cu o scurtă prezentare a Managerului General al Extreme Training, Doctor Marian Rujoiu, care va asigura trecerea între conceptele clasice de business și viziunea modernă, adaptată la contextul actual în care elementul cheie este potențialul factorului uman.

Acceptând invitația Extreme Training, doctorul Goleman va susține în prima parte a evenimentului o prezentare a conceptelor cheie care permit maximizarea performanțelor economice utilizând abordări ”out-of-the-box” în fața a 850 de decidenți ai companiilor de top din România. Partea a doua a ”Leadership – The Power of Emotional Intelligence” va conține sfaturile doctorului Goleman pentru conducerea inspirată în vremuri de criză, urmată de o sesiune de întrebări, răspunsuri și autografe.

Doctorul Daniel Goleman folosește conexiunile dintre științele cognitive și mediul pragmatic de pe Wall Street pentru a introduce ”o idee revoluționară care spulberă paradigmele existente”, aceea de Inteligență Emoțională. Cercetările doctorul Goleman și activitatea jurnalistică a acestuia i-au adus două nominalizări la premiul Pulitzer, premiul Washburn și o recunoaștere a întregii activități din partea American Psychological Association. În viziunea The Financial Times, Wall Street Jorunal și Harvard Business Review, doctorul Goleman este unul dintre cei mai influenți gânditori de business. Această titulatură i-au adus un loc în World Economic Forum 2011, alături de Bill Gates, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Dimitry Medvedev, Ban Ki-moon, David Cameron, Bill Clinton. Doctorul Goleman este unul dintre cei mai promovați speakeri Google.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •