A vrut Google să cumpere WhatsApp?

După ce compania Facebook a cumpărat WhatsApp pentru suma de 19 miliarde de dolari, au început să circule zvonuri potrivit cărora și Google ar fi vrut să cumpere aplicația de mesaje pentru smartphone-uri.

Google ar fi vrut să cumpere WhatsApp pentru suma de 10 miliarde de dolari, mai puțin decât suma pentru care WhatsApp a fost cumpărată de Facebook, de 19 miliarde de dolari.

Un director executiv din cadrul Google spune că totul este un zvon. Prezent, marți, 25 februarie, la Mobile World Congress, de la Barcelona, Sundar Pichai, Senior Vice President la Google, a apreciat că informațiile care au apărut în presă nu sunt adevărate.

Citește și CEO-ul Blackberry: Aș vinde BBM pentru 19 miliarde de dolari

„WhatsApp a fost, cu siguranță, un produs interesant. Dar noi nu am făcut niciodată o ofertă oficială de a-l cumpăra. Informațiile care au apărut în presă sunt pur și simplu neadevărate”, a declarat Pichai, citat de The Telegraph.

Citește și Facebook a decis să cumpere WhatsApp. Află pentru ce sumă

Și CEO-ul Google, Eric Schmidt, a făcut o declarație similară luni, în cadrul unui interviu televizat. Întrebat dacă Google a licitat pentru WhatsApp, Schmidt a răspuns: „Nu în sensul în care vă gândiți dumneavoastră”, potrivit Seattle Post Intelligencer.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •