Alain Dehaze, noul CEO al Grupului Adecco

Din 1 septembrie, Grupul Adecco va avea un nou Director Excutiv. Patrick De Maeseneire, actualul Director Executiv își va preda atribuțiile lui Alain Dehaze, în prezent, Director General al Adecco Franța.

Patrick De Maeseneire, Director Executiv al Grupului Adecco în ultimii 6 ani, a decis să se retragă din companie, urmând să predea responsabilitățile sale către Alain Dehaze, la sfârșitul lunii august. €œUlterior, Consiliul Director l-a desemnat pe Alain Dehaze în funcția de Director Executiv al Grupului Adecco, care va prelua noua funcție începând cu 1 septembrie. Alain Dehaze ocupă în prezent funcția de Director General al Adecco Franța și este membru al Comitetului Executiv din anul 2009.

”Sunt onorat să preiau funcția de Director Executiv al celui mai important furnizor global de soluții de Resurse Umane a€“ o companie cu valori fundamentale puternice, cu o echipă de conducere minunată și cu peste 31.000 de colegi pasionați din întreagă lumea. €œViitoarele oportunități ale Adecco sunt vaste. Având în vedere situația economică volatilă, există o nevoie crucială de soluții flexibile și inovative de resurse umane. În același timp, candidații noștri sunt în căutarea unui mentor în dezvoltarea lor profesională pe termen lung. Sunt nerăbdător să preiau conducerea Grupului Adecco și să valorific oportunitățile de dezvoltare ale companiei alături de Echipă de Conducere și colegii noștri talentați”, a declarat Alain Dehaze.

Cine este Alain Dehaze

€œAlain Dehaze are 51 de ani și este cetățean belgian. S-a alăturat Grupului Adecco în anul 2009, iar din august 2011 a condus cu succes Adecco Franța a- cea mai mare piață de dezvoltare a Grupului cu 23% procent din total vânzări și 27% din EBITA în anul 2014.

În perioada 2009 -€“ 2011, Alain Dehaze a ocupat funcția de Director General al Europei de Nord (ce cuprinde Beneluxul și regiunile Nordice).

Din anul 2007 până când s-a alăturat Grupului Adecco, Dehaze a ocupat poziția de Director General al Humares a€“ companie internațională de Selecție și Recrutare de personal cu sediul în Olanda. În perioada 2002 -“ 2005, Alain Dehaze a fost Director General al companiei Solvus. În urmă preluării companieii Solvus de către USG People în 2005, Alain Dehaze a fost numit Director de Operațiuni și Director Executiv Adjunct al USG People, având în responsabilitate partea operațională și integrarea cu succes a companiei Solvus. Anterior, Alain Dehaze a ocupat funcții de conducere într-o serie de țări europene pentru Henkel și ISS.

”€œPentru a există continuitate, Bordul Adecco a decis că succesorul să provină din interiorul companiei. Alain Dehaze este un lider dovedit, cu un palmares internațional record și cunoștințe profunde în industrie. Alain Dehaze a condus echipa Adecco Franța către rezultate de succes. Adecco Franț, s-a dezvoltat într-un mediu competitiv, cu foarte multe provocări. Alain Dehaze deține mixul de abilități de conducere și sociale, cât și experiență operațională pentru a conduce Adecco către următoarea etapă a succesului”€œ, a declarat Rolf Dörig, președintele Consiliului de Administrație al Grupului, într-un comunicat de presă.

 

(Foto: Adecco)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •