Andrei Grigorescu va conduce operațiunile de vânzări de publicitate pentru Europa Centrală și de Est ale Discovery Networks

Andrei Grigorescu va conduce operațiunile de vânzări de publicitate pentru Europa Centrală și de Est ale Discovery Networks

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu și Africa (CEEMEA), o divizie a Discovery Communications, anunță numirea lui Andrei Grigorescu în funcţia de Senior Ad Sales Director pentru Europa Centrală și de Est, începând din februarie 2016. Din biroul de la București, Grigorescu îi va raporta direct Victoriei Davies, VP, Country Manager pentru Europa Centrală și de Est, și va conduce operațiunile de vânzări de publicitate din regiune, coordonând inclusiv activitatea casei de vânzări Discovery Media din România.

Grigorescu va superviza operațiunile Discovery de vânzări de publicitate pentru un portofoliu comercial alcătuit din 7 canale premium, care acoperă o gamă diversă de genuri: non-ficțiune, sport și lifestyle. În România, acest portofoliu include Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Eurosport 1, precum și National Geographic și Nat Geo Wild.

Înainte de a fi numit Senior Ad Sales Director pentru Europa Centrală și de Est, Grigorescu a ocupat în ultimii trei ani poziţia de Ad Sales and Commercial Director pentru Orientul Mijlociu și Africa de Nord, având biroul în Dubai. Anterior relocării sale acolo în 2014, el a coordonat operațiunile de vânzări de publicitate ale Discovery pentru Europa de Sud-Est, gestionând un portofoliu comercial de șase canale. Înainte de a se alătura echipei Discovery în 2010, Grigorescu a lucrat pentru alte companii de media, printre care și News Outdoor, o divizie a News Corp.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •