Avangate are un nou CEO: Alex Hart

Avangate are un nou CEO

Executiv din industria de software și plăți electronice, Alex Hart va contribui la evoluția ascendentă a companiei la nivel mondial.

Avangate, furnizor de soluții de comerț electronic pentru mii de producători de software, SaaS și servicii online la nivel global, anunță astăzi numirea lui Alex Hart în funcția de Chief Executive Officer (CEO).

Veteran cu peste 25 ani de experiență în industria de software și plăți electronice, Alex Hart a condus numeroase companii din aceste domenii. Înainte de preluarea funcției de conducere în cadrul Avangate, Hart a fost președinte și CEO pentru Official Payments. De asemenea, a contribuit la dezvoltarea companiei și la strategia de produs pentru ACI Worldwide.

Înainte de mandatul de la Official Payments, Hart a gestionat, din poziția de președinte, afacerile companiei Fuelman, divizia de carduri personalizate a FleetCor. Actualul CEO Avangate a ocupat și funcția de vice președinte și director general pentru Electronic Banking Services a CheckFree, cea mai importantă soluție de software și servicii bancare deținută de Fiserv. Alex Hart are experiență și în vânzări, marketing și management de produs, în companii precum Microsoft, CheckFree și NationsBank, acum Bank of America.

“Comerțul digital se dezvoltă într-un ritm impresionant, iar Avangate se află într-o poziție excepțională pe piața pentru a beneficia de acest avânt și, în același timp, pentru a contribui semnificativ la consolidarea lui”, a spus Alex Hart.

Numirea lui Alex Hart în funcția de CEO reflectă succesul înregistrat de Avangate, care a primit numeroase distincții în ultimii ani, cum ar fi cea de “Cool Vendor” de la Gartner și câștigarea premiilor CODiE și Deloitte Technology Fast 500 printre multe altele.

Despre Avangate

Avangate, companie din portofoliul fondului de investiții Francisco Partners, este lider în piața de soluții de comerț electronic pentru producătorii de software, SaaS și servicii online, sprijinindu-i pe aceștia să își vândă produsele și serviciile, oricare ar fi modelul de business, prin orice canal de vanzare, să își crească rata de retenție, să experimenteze rapid și să își optimizeze business-ul pentru a-și crește veniturile per total, la nivel global.

Printre clienții Avangate se numără ABBYY, Bitdefender, HP Software, Kaspersky, Caphyon, Syncro Soft, 123contactform sau Telestream.

Citeşte şi: Cable Direct o numeşte pe Ecaterina Matei director comercial, din 1 ianuarie 2016CTP anunță cooptarea lui Julius Aleva în funcția de director financiar adjunctLiebrecht & wooD Group își consolidează echipele de senior management din România și Polonia