Cable Direct o numeşte pe Ecaterina Matei director comercial, din 1 ianuarie 2016

 

Ecaterina Matei va fi numită, începând din 1 ianuarie 2016, director comercial al Cable Direct, prima companie românească dedicată vânzării de publicitate pentru televiziunile tematice.

Cu o experienţă de 15 ani în televiziune, Cati Matei va conduce activitatea Cable Direct şi va avea în coordonare profesionişti în diferite domenii, precum vânzări, marketing & PR, cercetare, trafic şi planificare. Obiectivele sale, în noua poziţie, vor include lărgirea portofoliului de clienţi, creşterea cifrei de afaceri şi elaborarea unei strategii de dezvoltare a companiei.

“Pasul de la televiziunea generalistă la cea de nişă reprezintă o provocare. Experienţa şi know-how dobândite în televiziunea generalistă vor fi atuu-rile mele pe piaţa televiziunilor de nişă, care este în continuă creştere. Îmi voi concentra atenţia, mai ales, pe creşterea numărului de parteneri şi pe oportunităţile oferite de digitalizarea pieţei de televiziune”, spune Cati Matei.

Până în prezent, Cati Matei a fost director comercial pentru Prima, dobândind astfel atât experienţă pe piaţa locală de televiziune, cât şi pe plan internaţional, în cadrul companiilor multinaţionale ProSiebenSat1 şi SBS Group.

„Mă bucur că Ecaterina Matei se va alătura echipei Cable Direct. Experienţa şi cunoştinţele ei vor fi puse în valoare lucrând într-o echipă foarte bine pregătită”, spune John Florescu, fondatorul companiei.

Cable Direct România este parte a grupului Sony Pictures Entertainment. Pe lângă vânzarea de spaţiu media pentru televiziunile de nişă, compania desfăşoară şi activităţi de marketing, producţie de programe finanţate de către clienţi, organizare de evenimente şi campanii promoţionale pentru mediile reprezentate, care ajută la implementarea strategiei de marketing a acestora, a politicii de vânzări şi a poziţionarii lor pe piaţa media. De-a lungul anilor, Cable Direct a reprezentat televiziuni precum Discovery Channel, National Georgraphic Channel, National Geographic Wild, TNT, Cartoon Network.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •