Conferințele „IMM ReStart – Resurse și consultanță pentru dezvoltare”, adaptate nevoilor antreprenorilor români

Seria de conferințe IMM ReStart – resurse și consultanță pentru dezvoltare, organizate de doingbusiness.ro, administrat de Internațional Business Promotion, debutează pe 27 martie cu un eveniment organizat la Oradea, și continuă pe parcursul anului în cele mai importante centre de afaceri din țara: București (aprilie), Brașov (mai), Constanța (iunie), Cluj (septembrie), Iași (octombrie) și Sibiu (octombrie).

imm restart

Printre cele mai importante teme de interes pentru antreprenorii români care vor fi abordate în cadrul evenimentului, pe primele locuri se situează subiecte legate de asigurarea afacerii și managementul riscului, logistică, resurse și instrumente suport pentru creșterea vânzărilor, surse de finanțare și soluții pentru dezvoltarea afacerii, potrivit unui sondaj realizat de portalul doingbusiness.ro în rândul reprezentanților IMM.

Toate acestea – alături de subiecte precum fiscalitate, taxe, legislație, strategii de promovare, managementul cash-flow-ului, branding personal sau training pentru motivarea echipelor de vânzări a€“ vor fi abordate de experți și reprezentanți ai celor mai importante companii de profil în cadrul conferințelor.

Formatul conferințelor „IMM ReStart – resurse și consultanță pentru dezvoltare” este unul special și include activități organizate în trei zone distincte: consultanță, workshop și training astfel încât să faciliteze prezentarea de soluții concrete, aplicabile imediat, în zonele cheie pentru activitatea și dezvoltarea firmelor.

Evenimentele vor include, într-un format interactiv, consultanță pentru zonele determinante în activitatea IMM-urilor, resurse dedicate IMM-urilor, ce pot fi folosite pentru o dezvoltare accelerată și training specializat.

În cadrul conferințelor, participanții – reprezentanți ai companiilor din sferă IMM a€“ au acces la resurse valoroase oferite de parteneri din sferă autorităților locale și a asociațiilor profesionale, precum și a celor mai importante companii din domeniile financiar, audit, fiscal, juridic, finanțare, dezvoltatori de soluții pentru IMM, traineri specializați în furnizarea de know-how pe tematici de interes pentru întreprinzători, furnizori de resurse și soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor.

Participarea la IMM ReStart este gratuită și se face pe bază de înscriere prealabilă.

Pentru mai multe informații despre agendă, vorbitori și înscrieri, va rugăm să accesați site-ul oficial al evenimentului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •