Dana Noujeim este noul Managing Partner al Alexander Hughes România

Compania de Executive Search Alexander Hughes are, din această lună, un nou Managing Partner în România: Dana Noujeim, unul dintre cei mai reputați oameni din industria de HR din România, cu o carieră de peste 20 de ani în head hunting, HR și business.

Dana Noujeim face parte din echipa Alexander Hughes din 2008, având un rol definitoriu, ca Business Development Director, în dezvoltarea companiei pe piața locală și în implementarea proiectelor complexe de Executive Search.

Citeşte şi UPC face schimbări la cârma companiei: Severina Pascu, numită CEO pentru Europa Centrală și de Est

În cei peste 20 de ani de experiență în HR și management, parcursul său profesional a acumulat atât experiențe în multinaționale, cât și în startup-uri, antreprenoriat și consultanță de business.

Începând cu luna iunie, Dana Noujeim o înlocuiește pe Dana Patrichi la conducerea organizației locale Alexander Hughes.

“Lumea și practicile de business s-au schimbat profund în ultimii câțiva ani, iar companiile au nevoie, mai mult ca oricând, de leaderi și de specialiști performanți, de acei oameni-cheie care pot consolida sau revigora soarta unei companii, pot schimba fața unei industrii sau pot pune temeliile unor noi imperii. Acesta este obiectivul meu la Alexander Hughes România și acesta este rolul nostru: să aducem împreună performerii și companiile care îi caută”, a declarat Dana Noujeim.

Alexander Hughes este una din cele mai mari companii internaționale de Executive Search, activând în 46 de țări. În România, Alexander Hughes este prezentă din 1996 și oferă servicii de Executive Search în 10 sectoare de excelență: industrie, tehnologie, FMCG, servicii profesionale, telecomunicații, pharma, inginerie, construcții, media, servicii financiare.

Citeşte şi Chimia dintre un candidat şi organizaţie este foarte importantă

În România, Alexander Hughes derulează proiecte de Executive Search destinate pieței locale sau având amploare regională. Compania acoperă un spectru larg de specializări, între middle și top management, precum și experți de top în industrii-țintă. Deși 90% dintre clienți sunt companii multinaționale, Alexander Hughes a derulat în ultimii ani și proiecte pentru companii antreprenoriale, în special în IT&C, industrii creative și servicii financiare. Echipa de consultanți din România ai Alexander Hughes este una dintre cele mai stabile din industria de HR, lucru care explică și rata de succes de peste 95% a proiectelor de Executive Search.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •