Echipa CDM s-a mărit cu noi consultanți

Echipa CDM s-a marit cu noi consultanti

Cel mai proaspăt membru al echipei noastre este Codruța Burda. Anterior, ea a lucrat într-o companie multinațională în departamentul de învățare și dezvoltare, într-o echipă regională, facilitând cursuri în sală și virtuale – cu participanți din Edinburgh, Budapesta, Cairo și România (mai multe locații), contribuind atât la selectarea și dezvoltarea liderilor, cât și la schimbarea culturii organizaționale.

Are 11 ani experiență în managementul resurselor umane, peste cinci ani în management operațional, management de proiecte, în organizații diverse din for-profit și non-profit, guvernamental și non-guvernamental, educație, dezvoltare comunitară sau protecția copilului. Codruța a gestionat granturi din bugete guvernamentale românești, americane, australiene, canadiene, UE, dar și fonduri private. Experiența ei cuprinde și aproximativ opt ani de muncă de coordonare a departamentului de resurse umane la nivel internațional, cu echipe multiculturale diverse și pe un teritoriu geografic sau legislativ divers. A lucrat cu echipe diverse față în față sau a coordonat echipe virtuale din Pakistan, Afganistan, Armenia, Georgia, Azerbaidjan, Liban, Turcia, Irak, Israel, Bosnia și Herțegovina, Albania, Serbia, România, Kosovo, Iordania și Cipru.

Codruța este absolventă de Psihologie și de Asistență Socială, specializată în Psihologie Organizațională, Master în Resurse Umane și Master pe Leadership pentru Organizații Internaționale. Pe parcursul experienței ei, Codruța a cunoscut și lucrat cu sute de lideri sau potențiali lideri. În acest mod, a învățat să adapteze conținutul cursurilor și stilul de facilitare la o audiență diversă. Are multă experiență în gestionarea schimbărilor (în plan organizațional, de echipe sau personal), programe de dezvoltare a liderilor și dezvoltarea proceselor de resurse umane. Codruța este pasionată de transformarea personală și organizațională, fapt care se reflectă în misiunea personală de a sprijini liderii și organizațiile în dezvoltarea lor.

Cel de-al doilea consultant al echipei noastre este Aneta Neagomir. Ea este absolventă a Facultăţii de Litere, Babeş Bolyai şi are o experienţă de 16 ani în coordonarea echipelor de Resurse Umane din industrii de servicii, publicitate şi producţie. Este o persoană creativă, care îşi doreşte să dezvolte cât mai mult oamenii şi să le aducă bucurie în viaţa profesională.

Aneta este trainer programe de leadership, problem solving, engagement, executive career coach şi consultant pe procese şi relaţii în Resurse Umane.  Este implicată în personalizarea programelor de evaluare competenţe comportamentale şi profesionale ale echipelor.

Ceea ce o ghidează în viaţă este credința că: “Orice problemă are o rezolvare, trebuie doar să te detaşezi un pic de ea şi vei vedea soluţiile mai uşor.”

Citește și: Daniel Farmache preia, din 2019, funcția de CEO al grupului E-INFRA