Felix Tătaru a preluat mandatul de președinte al IAA Global

Felix Tătaru a preluat mandatul de președinte al IAA Global

Felix Tătaru a preluat mandatul său de doi ani la președinția IAA Global de la Faris Abouhamad, președintele anterior al organizației, la întâlnirea globală a membrilor IAA. Cu această ocazie au avut loc alegeri în Board-ul IAA Global, astfel că Felix împreună cu noua echipă vor prezenta curând obiectivele și strategia pe următorii doi ani.

Felix Tătaru, IAA Chairman și World President a spus: „IAA Global, singura organizație din lume care reunește advertiseri, agenții și media, este vocea care reprezintă industria, atât intern, cât și extern, la nivelul societății. Ca o industrie cu impact major, trebuie să recunoaștem că misiunea noastră este de a inspira atât industria, cât și societatea. Orice persoană care lucrează în marketing, media, advertising sau public relations are puterea să facă o schimbare reală în bine în comunitatea din care face parte, iar IAA este o organizație prin care se poate face acest lucru. Astfel, industria noastră își va recăpăta prestigiul pe care l-a avut odată”.

Noua echipă va avea obiective concentrate îndeosebi pe educație și dezvoltare profesională, împărtășirea celor mai bune practici la nivel global, managementul situațiilor cu care se confruntă industria și dezvoltarea asociației în noi teritorii.

„Pentru România am următorul mesaj – sunt recunoscător colegilor cu care am lucrat în IAA România cu care am arătat lumii întregi că românii sunt creativi și determinați. Sunt beneficiarul acestor dovezi arătate de IAA România în ultimii zece ani. Cred că este o șansă extraordinară pe care o are România acum, ca tot mai mulți lideri români să se implice la nivel internaţional și să aducă acasă cele mai bune practici care să inspire industria românească.”

Echipa IAA Global pentru 2016-2018:

Felix Tătaru
Președinte Global și președinte GMP Group, România

Faris Abouhamad
Fost președinte IAA și CEO, InterOne Resonance, UAE

Srinivasan Swamy
Senior Vice President și President RK SWAMY BBDO Pvt Ltd, India

Diane Slade
Secretar general și Head of Advertising Edith Cowan University, Perth, Western Australia

Venanzio Camarra
Trezorier și Managing Partner & Chief Consultant of Studio Aldabra, Italia

Carla Michelotti
Vice President Corporate Members și Government Affairs, President, Carla Michelotti LLC, USA

Kaushik Roy
Vice President Area Director Asia Pacific și President – Brand Strategy & Marketing Communication, Reliance Industries Ltd, India

Tom Brookbanks
Vice President Area Director USA/Canada și Senior Vice President, Starcom Mediavest, USA

Kyra Roest,
Vice President Area Director Europe și Business & People connector, /UM’GE:BUN/, Olanda

Saad El Zein
Vice President Area Director Middle East Africa și Founder & CEO El Zein Consultancies, UAE

Michael Lee
Managing Director IAA Global, USA
„Felix Tătaru, 42, este cel mai tânăr președinte din istoria IAA”, a spus Michael Lee, IAA Managing Director. „Avem o agendă ambițioasă pentru următorii doi ani”.

Noua echipă aleasă va anunța în următoarea perioadă echipa completată cu vicepreședinții desemntați pentru domeniile specifice: educație, young professionals, marketing & strategy, communication, awards, etc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •