Grupul Policolor – Orgachim are un nou Director de Operațiuni

Grupul Policolor – Orgachim are un nou Director de Operatiuni 1.jpg

Policolor – Orgachim anunță că noul Chief Operations Officer al grupului este Cristina-Theodora Ilie. Cu o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu, aceasta va coordona operațiunile atât pe piața din România, cât și pe cea din Bulgaria.

Din noua poziție, Cristina-Theodora Ilie are o serie de obiective pe care trebuie să le îndeplinească până la finalul lui 2019, ce țin de implementarea unor noi procese și tool-uri de management, mutarea producției Policolor în noua fabrica din București, alături de introducerea unei noi tehnologii de producție în Bulgaria.

”Cea mai mare provocare pentru mine este cea legată de tranziția dinspre Supply Chain spre Operațiuni. Supply Chain se referă la eficiență și costuri, zona de Operations are un set mai amplu de activități, care include monitorizarea și controlul tuturor proceselor. Supply Chain se centrează pe activități externe, pe când activitățile din Operations se concentrează pe procese interne în linie cu core business-ul administrat direct de organizație”, subliniază noul Chief Operations Officer Policolor – Orgachim.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Comerț, Cristina Ilie a lucrat în multinaționale timp de 21 de ani unde a ocupat mai multe poziții, de la planificare, achiziții, manager de fabrică, manager logistică sau manager customer service.

Policolor, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de lacuri și vopsele, a finalizat recent lucrările la structura unei noi fabrici. Noua unitate de producție este în curs de construire pe un teren de 2,5 hectare situat în vestul Bucureștiului, pe Bulevardul Timișoara. Fabrica și propriul depozit logistic (investiție de 5,4 milioane euro) vor fi finalizate în primăvara anului viitor. Aici vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, grunduri și amorse.

Citește și Viitorul resurselor umane în viziunea directorilor generali

  •  
  •  
  •  
  •  
  •