Viitorul Meu – suport online în carieră, pentru alegeri inteligente

Un plan coerent si asumat de cariera poate ajuta la dobandirea de sens si directie in viata profesionala

Astăzi, 10 februarie 2020, s-a lansat oficial în online brandul cu impact social, “Viitorul Meu”. Acesta oferă servicii și soluții de management al carierei, structurate individual și în pachete promoționale, în secțiunea “Magazin” a website-ului.

Acest magazin al alegerilor profesionale inspirate promite să depășească barierele de comunicare ridicate între consultanții profesioniști și publicul larg, astfel încât să genereze schimbări mici, dar profunde pe piața muncii și în relațiile dintre candidați și angajatori.

Accentul se va pune pe candidații și angajații care vor căuta sprijin și soluții pe platforma https://viitorulmeu.ro/. Obiectivele acesteia sunt acelea de a le oferi claritate, structură, coerență, expunere și inspirație pentru a face toți pașii necesari în direcția profesională dorită, indiferent de punctul de pornire.

Serviciile se vor implementa sub atenta supraveghere si cu ghidajul cofondatorilor Rodica Obancea și Leonard Rizoiu, precum și al restului echipei de consultanți în carieră. Experiența care reprezintă garanția succesului brandului este un mix de cunoștințe solide, teoretice și practice, în HR, coaching, training, dezvoltare personală & organizațională, recrutare, mobilitate, management al performanței, diagnoză organizațională, business strategy, PR & Comunicare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •