Grupul Puratos face schimbări în managementul local şi regional

Puratos ii extinde responsabilitatile managerului roman

Grupul belgian Puratos, producător de ingrediente pentru industria de brutărie, patiserie şi ciocolaterie, anunţă schimbări în managementul executiv, la nivel regional şi local, în scopul consolidării operaţiunilor şi poziției companiei în zona Europei Centrale şi de Est şi în Caucaz. La un an de la numirea Gabrielei Bereş în rol regional, Puratos îi extinde responsabilităţile managerului român, care va asigura implementarea strategiei grupului într-o regiune extinsă la 18 pieţe, care generează o cifră de afaceri de circa 150 milioane de euro.

Gabriela Bereș va superviza activitățile subsidiarelor din Austria, Cehia, Slovacia, Croația, Slovenia, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, România, Serbia, Bosnia-Herțegovina şi operațiunile din Albania, Kosovo, Georgia, Armenia, Turkmenistan, Tadjikistan şi Uzbekistan, unde compania activează cu distribuție externalizată, prin reţele de distribuitori locali.

“Puratos continuă să crească și să integreze strategic schimbările generate prin achizițiile de fabrici din ultimii doi ani, cu o atenție specială pentru integrarea producătorului austriac Diamant,” a declarat Gabriela Bereș, Director Regional Europa Centrală și de Est & Caucaz. “Este o regiune care crește sustenabil, cu planuri ambițioase de diferențiere și extindere, investiții în noi fabrici și linii de producție performante. Puratos România a crescut susţinut în ultimii ani, a făcut investiţii şi s-a reorganizat. Vom continua să investim în oamenii din echipă. De asemenea, ne luăm angajamentul să aducem o schimbare în bine la nivelul comunităţii, printr-un proiect pe care sperăm să-l lansăm anul acesta, cu impact direct în rândul tinerilor din medii defavorizate, care vor să profeseze în industria de patiserie,” a încheiat Gabriela Bereș.

Gabriel Gălușcan va prelua rolul de Director General Puratos România, urmând să asigure continuitatea creșterii și consolidării poziției companiei pe piața românească. Gabriel Gălușcan are o experienţă de 20 de ani în cadrul echipei, în ultimii 11 ani fiind Director Național de Vânzări, perioadă în care a avut o contribuție valoroasă în creșterea cifrei de afaceri a companiei, inclusiv prin dezvoltarea relațiilor comerciale cu artizanii şi companiile de distribuție. Gabriel Gălușcan are un Executive MBA româno-american la ASEBUSS, în colaborare cu Kennesaw State University, și este licențiat al Universității Politehnica București.

“Ne bucură încrederea sectorului industrial, artizanal şi de retail în soluţiile şi în modul nostru de lucru, iar aceasta se datorează experienţei regionale a echipei locale, oameni cu o pregătire profesională excelentă şi pasiune pentru ceea ce fac. Ne motivează puternic faptul că Puratos România poate susţine dezvoltarea economică nu doar pe această piață, ci și pe alte pieţe din Europa, ca furnizor de materii prime, de servicii şi în calitate de consultant pentru industria de profil,” a declarat Gabriel Găluşcan, Director General Puratos România.

Puratos România este unul dintre principalii jucători de pe piaţa de ingrediente pentru industria alimentară. Compania deţine o fabrică cu trei linii de producţie pentru materii prime şi ingrediente destinate industriei locale de brutărie, patiserie şi ciocolaterie şi reprezintă, de asemenea, un nod logistic de aprovizionare cu o gamă largă de produse pentru filialele Puratos din Bulgaria, Grecia, Republica Moldova, Ungaria, Kosovo, Serbia și Israel.

Citește și: Vince Gruber va conduce operațiunile Mondelēz International din Europa

  •  
  •  
  •  
  •  
  •