Liliana Baz vorbește despre conservarea talentelor la HR SUMMIT Cluj

Liliana Baz, HR Manager Europe TRW Automotive, vine pe 10 aprilie 2014, din Munich, la HR SUMMIT Cluj ca să vorbească celor peste 120 de manageri și specialiști HR prezenți la eveniment despre strategiile de retenting talent (conservarea talentelor).

hr summit

Atmosfera de lucru, echipa, existența măririlor de salarii sau atitutinea managerului față de subordonații săi sunt criterii după care un angajat se convinge dacă poate rămâne sau nu într-o firmă. Specialiștii oferă câteva soluții managerilor pentru o strategie bună de retenting talent:

1.      Faceți un training eficient noilor angajați astfel încât aceștia să fie în totalitate informați despre firmă.
2.      Clarificați așteptările și livrabilele pentru a minimiza suprapunerile de roluri.
3.      Asigurați-vă că angajații cei mai buni sunt plasați în subordinea unor manageri care vor funcționa că un mentor pentru ei.
4.      Oferiți angajaților un feedback echilibrat a€“ pozitiv și constructiv pentru a demonstra aprecierea pentru muncă grea depusă, iar pentru performanțele excepționale, lăudați-va angajații în public.

Soluțiile enumerate sunt numai câteva exemple de ponturi. Mai multe sfaturi în domeniul strategiilor de retenting talent o să ofere Liliana Baz la cea de-a 2a ediție HR Summit Cluj. Cu peste 15 ani experiență în funcții de HR&management, Liliana Baz a coordonat echipe din companii multinaționale precum: Draexlmaier, Takata și TRW.

HR SUMMIT este cea mai importantă platformă regională de întâlnire a specialiștilor HR și Managerilor. Evenimentul aduce în același loc peste 120 de profesioniști în resurse umane, manageri, furnizori de servicii HR, headhunters, coaches, companii de outsourcing și alți specialiști din domenii conexe cu cel al resurselor umane.

Pe lângă Retaining talent, la cea de-a două ediție HR Summit Cluj, cei 15 speakeri invitați vor aborda și alte teme precum: leadership inovativ, procesul de selecție între profit și eșec, Agile recruitment, HR&gamification, cum să-ți construiești brandul de angajator sau intraprenoriatul în organizații.

Pentru mai multe informații despre programul HR Summit Cluj și lista completă a speakerilor, accesați site-ul evenimentului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •