Noi promovări la nivelul echipei de conducere a KPMG în România  

KPMG în România anunță trei noi promovări interne la nivelul echipei de conducere. Astfel, de la 1 octombrie, Adela Ciucioi va deveni Partener în cadrul departamentului de Audit, Nicoleta Mihai – Director în cadrul departamentului de Restructurare, Asistență Fiscală și Juridică, iar George Dumitrașcu preia rolul de Director în cadrul departamentului de Consultanță în afaceri. Noile promovări reprezintă o confirmare a potențialului de talent și creativitate al profesioniștilor, ce au evoluat constant în companie, în diverse specializări. Adela, Nicoleta și George vor consolida echipa executivă a KPMG în România și vor extinde sprijinul pe care compania îl oferă clienților.

Noi promovarii la nivelul echipei de conducere a KPMG in Romania / Adela Ciucioi
Adela Ciucioi, Partner, Audit

Cariera Adelei Ciucioi în KPMG a început în anul 2001, în cadrul departamentului de audit și, de atunci, a fost implicată și a condus proiecte pentru clienții KPMG, inclusiv companii multinaționale și grupuri locale, în principal în sectoarele de producție industrială, retail, infrastructură și servicii. Ea a fost implicată și în proiecte de consultanță în afaceri în industriile din aria ei de expertiză.

Adela Ciucioi s-a remarcat atât în rețeaua de firme KPMG, cât și pe piața locală de servicii de externalizare, fiind liderul KPMG Audit Delivery Academy (ADA). În prezent, ADA oferă servicii de externalizare a activității de audit pentru birourile KPMG din mai multe țări, precum și servicii de asistență contabilă și de mobilitate internațională. Centrul ADA continuă procesul de dezvoltare a activității sale prin creșterea volumului și diversificarea serviciilor și, de asemenea, își transformă gradual modelul de business prin introducerea unor tehnologii avansate de tip ”Robotic Process Automation” pentru a optimiza și mai mult metodele de prelucrare.

Noi promovarii la nivelul echipei de conducere a KPMG in Romania / Nicoleta-Mihai
Nicoleta Mihai, Director, Restructurare, Tax & Legal Services

S-a alăturat echipei KPMG în anul 2011, implicându-se în același timp și în dezvoltarea organizației profesionale a specialiștilor în insolvență. Cu o carieră de peste 17 ani, Nicoleta Mihai a dobândit o experiență relevantă în aria serviciilor de consultanță în afaceri, drept civil și comercial, precum și în sprijinirea companiilor în procesul de restructurare financiară și operațională. În cadrul KPMG, ea a participat la numeroase proiecte de restructurare a companiilor aflate în insolvență, având  o experiență solidă în litigii, coordonând abordarea juridică pentru numeroase proiecte cu un grad ridicat de complexitate.

În calitate de lider al echipei specializate în litigii, Nicoleta Mihai s-a alăturat echipei KPMG Legal în anul 2016 și va continua să contribuie la dezvoltarea KPMG și să coordoneze o echipă dedicată de avocați specializați în consultanță în afaceri, litigii, precum și în restructurări financiare și operaționale.

Noi promovarii la nivelul echipei de conducere a KPMG in Romania / George-Dumitrascu
George Dumitrașcu, Director, Deal Advisory Services

Cu o carieră profesională de peste 13 ani, dintre care ultimii 9 ani în KPMG, George Dumitrașcu a avut un rol semnificativ în poziționarea KPMG ca lider pe piața din România a serviciilor de consultanță în fuziuni și achiziții. El a dobândit o experiență valoroasă în consilierea antreprenorilor români și a companiilor multinaționale cu privire la tranzacții în diferite sectoare de activitate.

De asemenea, George Dumitrașcu a preluat rolul de coordonator al departamentului de Evaluare al KPMG la nivel local, prin prisma experienței sale în furnizarea de servicii de evaluare în contextul tranzacțiilor, raportărilor financiare, prețurilor de transfer sau a fiscalității la nivel local. Experiența lui include asistență pentru companii listate sau companii multinaționale, precum și companii antreprenoriale sau start-up-uri.

„Adela, Nicoleta și George au crescut cu KPMG, sunt competitivi și dedicați firmei, clienților si colegilor. Pe măsură ce cariera lor a evoluat în KPMG, au demonstrat un spirit antreprenorial dezvoltat și gândire inovatoare. Îi felicit pentru succesul lor și sunt convins că vom realiza, în continuare, lucruri extraordinare!”, a afirmat Șerban Toader, Senior Partner KPMG în România.

KPMG este o rețea internațională de firme membre care furnizează servicii de Audit, Consultanță fiscală și Consultanță în afaceri în 152 de țări, având 189.000 de profesioniști în toată lumea. Firmele membre independente din rețeaua KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International”), o entitate elvețiană. Fiecare firmă membră a rețelei KPMG reprezintă o entitate distinctă și separată din punct de vedere juridic. În România și Moldova, KPMG are 6 birouri localizate în București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău.