Professional Women’s Network a desemnat-o pe Georgeta Dendrino în funcția de vicepreședinte al board-ului

Managing Directorul Interact, Georgeta Dendrino, a fost desemnata VP Mentoring in board-ul international al Professional Women’s Network

Managing Directorul Interact – Georgeta Dendrino – a fost desemnată VP Mentoring în board-ul internațional al Professional Women’s Network. În timpul mandatului de doi ani, Georgeta se va ocupa de coordonarea tuturor vicepreședinților din cele 28 de filiale din întreaga lume, responsabili de mentoring.

În această calitate, Georgeta și-a propus ca obiective:

  • să asigure transparența acțiunilor componentei Mentoring, în cadrul PWN Global;
  • să încurajeze împărtășirea experienței între membrele din diverse țări;
  • să creeze un context de suport între Mentoring și ceilalți piloni ai rețelei;
  • să promoveze activitatea pilonului Mentoring în lumea de afaceri;
  • să pledeze pentru implicarea mai multor bărbați în Mentoring.

Georgeta deține titlul de Executive Master în Coaching and Consulting for Change, acordat de către INSEAD, și are peste 22 ani de experienţă în domeniul trainingului şi consultanţei, precum şi 10 ani în coaching.

A dezvoltat programe de training pentru echipe de top și middle management; a fost leaderul a numeroase și variate proiecte de consultanță și a dezvoltat diferite simulări de afaceri și programe de teambuilding. Industriile principale în care a dezvoltat proiecte sunt: FMCG, bancară, construcții, farmaceutică și petrolieră.

Ca membră a numeroase asociații profesionale – Asociația pentru Valori în Educație, Asociația Consultanților în Management din România, HR Club, Romanian Business Leaders Foundation și Professional Women’s Network Romania Association – Georgeta a avut șansa de fi coach pentru mulți antreprenori și femei de afaceri, dar și Business Angel pentru mentori din aceste rețele.

Pentru că este pasionată de educație și crede în investiția în acest domeniu, împreună cu membrii echipei Interact, a participat la numeroase programe de voluntariat, având ca scop susținerea unor școli, elevi, studenți sau profesori de valoare.

Valorile după care se ghidează și în numele cărora decide și acționează sunt curajul în business, excelența în educația proprie și a celorlalți, precum și împărtășirea inteligenței.

Toate cele enumerate mai sus sunt criterii care au contat în decizia PWN.

Professional Women’s Network este o rețea de business care ajută femeile să își atingă obiectivele profesionale prin dezvoltare, conectare și împărtășirea valorilor comune. Are peste 3.000 de membre, cu 90 de naționalități diferite, având poziții de conducere în corporații sau fiind antreprenoare.

  • 301
  •  
  •  
  •  
  •