Promovări în cadrul Mazars România

50 de antreprenori concureaza pentru titlul EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2016

Alexandru Comănescu și Bogdan Gheorghiu au fost numiți directori în cadrul Mazars România.

Începând cu 1 septembrie 2016 Alexandru Comănescu va ocupa poziția de Director Taxare Indirectă și Bogdan Gheorghiu poziția de Director Taxare Directă. Promovarea acestora în funcția de Director în cadrul departamentului condus de Edwin Warmerdam, Partener și Head of Tax Advisory, urmează creșterii înregistrate în anii precedenți și face parte din strategia de dezvoltare a departamentului de taxe și consultanță fiscală.

comanescu-alex_dsc0458_ppbw

Alexandru Comănescu a acumulat peste 11 ani de experiență în domeniul consultanței fiscale, sfera sa de competențe acoperind nu numai impozitarea indirectă (consiliere pe probleme de TVA, rambursare de TVA, înregistrare în scopuri de TVA) și impozitarea internațională, dar și fuziunile și achizițiile (inclusiv misiuni de due diligence) pentru diverse sectoare, precum: construcții, energie regenerabilă, industria chimică, asigurări, industria farmaceutică, fiind consultant fiscal acreditat și membru al Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF).

gheorghiu-bogdan_bw

Bogdan Gheorghiu, consultant fiscal acreditat și membru al Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF), are o experiență vastă de peste 11 ani în domeniu, oferind consiliere fiscală clienților din sectoare economice diverse, precum: industria auto, asigurări, sectorul bancar, petrol și gaze naturale, industria farmaceutică, retail, servicii. Aria sa de expertiză acoperă impozitarea internațională, impozitarea directă (impozitul pe profit, impozitarea persoanelor fizice, impozitul cu reținere la sursă, taxele locale), prețurile de transfer, fuziunile și achizițiile (inclusiv misiunile de due diligence), auditul fiscal.

Mazars are peste 20 de ani de experiență în ceea ce privește consultanța de specialitate oferită atât entităților locale, cât și investitorilor care dezvoltă afaceri în România. În ultimii doi ani, Mazars România și-a consolidat poziția pe piață în primele 5 firme specializate în audit și consultanță financiară, consultanță fiscală, de contabilitate, salarizare și administrare de personal. Echipa locală este în prezent formată din peste 150 de profesioniști.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •