Hotelul Pullman București are un nou manager general

Hotelul Pullman București are un nou manager general

Patrick Carabin a fost numit Manager General al Pullman Bucharest. În această calitate, el este responsabil atât de administrarea generală a hotelului și a restaurantelor, cât și de întreținerea proprietății.
“Obiectivul nostru permanent este să diversificăm oferta restaurantelor și să dezvoltăm imaginea de nucleu social a hotelului, atât pentru clienții business, cât și pentru leisure. Tocmai am redeschis terasele restaurantului Barbizon Steakhouse și ale Barului L’Arpege, oferindu-le clienților noștri șansa unei experiențe în aer liber. Echipa noastră, condusă de Lubomir Sykora, Manager F&B, și Ștefan Popescu, Executive Chef, creează săptămânal meniuri și oferte speciale pentru a-i atrage și răsplăti pe clienții noștri loiali de pe segmentul business și pe oaspeții hotelului”, a declarat dl. Patrick Carabin, Director General al Pullman Bucharest.
Patrick Carabin a preluat conducerea Pullman Bucharest după opt ani petrecuți în Polonia, timp în care a condus două prestigioase hoteluri de cinci stele din lanțul Sofitel: Sofitel Warsaw Victoria și Sofitel Grand Sopot. Experiența sa de leadership se extinde pe o perioadă de 30 de ani, acumulată în 12 țări, având ca rezultat și o excelentă cunoaștere a culturii asiatice și europene. În 2013, i s-a acordat premiul de Ofițer al Ordinului lui Leopold al II-lea, de către Ministrul de Externe belgian, Didier Renders.
“Pe lângă consolidarea poziției pe piața călătoriilor de afaceri, care încă reprezintă mai mult de 75% din activitatea noastră, am inițiat parteneriate cu agenții de turism și atracții locale, cu scopul de a ne dezvolta mai departe și pe segmentul turistic. Anticipăm o creștere de 30% a acestui segment în anul 2016”, a adăugat Patrick Carabin.
Pullman Bucharest este un hotel premium, de 4 stele, care aparține grupului AccorHotels și este administrat de către Orbis Hotel Group, partenerul strategic al AccorHotels în Europa Centrală și de Est. Hotelul are 203 camere superioare cu priveliști spre parcul Herastrau și spre oraș. La etajele superioare, Pullman Bucharest oferă 15 apartamente spațioase, dotate cu paturi king size, zonă de living atractivă, espressor Nespresso, TV LCD cu canale prin satelit, produse cosmetice Bigelow și mini-bar gratuit.
Pullman este brand hotelier internațional al Accor, operator lider la nivel global, prezent în 92 de țări, cu peste 3.500 de hoteluri și 160.000 de angajați.
Despre AccorHotels
Peste 180.000 de angajați, în 3.700 de locaţii AccorHotels, sunt la dispoziţia a mii de oaspeţi în fiecare zi, în 92 de ţări.
Investitorul strategic al Orbis este AccorHotels, operatorul hotelier lider la nivel global.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •