Secom se extinde în zona de vest a țării şi lansează un magazin în Timişoara

Secom se extinde în zona de vest a țării şi lansează un magazin în Timişoara

Secom continuă extinderea rețelei proprii de retail și anunță prima lansare din 2016 în Timișoara. Magazinul Secom Timișoara este cel de-al 9-lea din portofoliul Secom și primul din regiunea de vest a țării.

Situat în Piața Huniade nr. 3 (lângă Opera Română din Timișoara), magazinul Secom are o suprafața de 70 mp și a necesitat de o investiție de aproximativ 40.000 de Euro.

În cadrul magazinului din Timișoara sunt disponibile toate produsele naturale pentru sănătate și frumusețe, din portofoliul Secom: peste 250 de suplimente alimentare (vitamine și minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie specială de suplimente alimentare pentru copii) și 35 de fito-dermatocosmetice de ultima generație pentru sănătatea pielii, a tenului și a unghiilor. În cadrul magazinului consumatorii pot beneficia de consultanță de specialitate și consiliere pentru alegerea produselor naturale pentru sănătate, mod de administrare, asocierea cu tratamentul alopat.

Citeşte şi Lucia Costea, Secom: În 2004, eram doi oameni în companie. Până la finalul anului, ne propunem să ajungem la 150 de angajați

Magazinul este deschis publicului din 4 aprilie 2016 după următorul program: luni – vineri, de la 8:00 la 20:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Lansată în urmă cu trei ani (aprilie 2013), rețeaua de retail Secom cuprinde astăzi 9 magazine în București, Bacău, Brașov, Iași, Ploiești și Timișoara. Obiectivul companiei este ca în 10 ani, în fiecare oraș mare din România să existe un magazin Secom.