Wizrom îşi consolidează poziţia pe piaţă

Grupul Wizrom a anunţat astăzi finalizarea achiziţiei integrale a companiei WizSalary, la care deţinea până acum 48% dintre acţiuni. Prin această tranzacţie, Grupul dă un semnal de consolidare şi demonstrează că dispune de resurse financiare şi operaţionale, pentru a spori sinergiile intra-grup şi a se extinde pe noi segmente de business. Activitatea WizSalary va reprezenta în jur de 20% din cifra de afaceri a Grupului.

Obiectivul achiziţiei anunţate este acela de a crea „o nouă verticală HR”, potrivit declaraţiei Preşedintelui Consiliului de Administraţie al Wizrom, Zohara Davidai. În urma tranzacţiei, Wizrom va integra WizSalary şi va dezvolta, în viitorul apropiat, WizOne ca soluţie a  problemelor de management al resurselor umane ale companiilor. Noua platformă cuprinde module de salarizare, administrare, managementul timpului, al performanţei, al cursurilor, organigramă şi bugetare, iar până în luna octombrie va fi finalizat şi modulul de recrutare, conform precizărilor lui Zemy Apfelbaum, Managing  Director pentru dezvoltare.

„Structura şi activităţile actuale ale companiei se vor păstra în continuare, iar clienţii care utilizează soluţiile WizSalary vor beneficia de aceleaşi servicii ca şi până acum, în baza contractelor curente, furnizate de către aceeaşi echipă şi la aceleaşi standarde”, a spus Adrian Bodomoiu, Managing Director al grupului pe partea operaţională.

În prima parte a acestui an, Wizrom a obţinut venituri de 3,3 milioane euro, iar la finalul lui 2015, îşi propune să atingă o cifră de afaceri în jurul a şapte milioane euro. Totodată, grupul are bugetată o investiţie de o jumătate de milion de euro în produse noi, anul acesta. Integrarea la nivel de grup se adaugă inovaţiei tehnologice şi gamei extinse de soluţii şi servicii pentru a consolida Wizrom ca unul din liderii furnizorilor de instrumente de creştere a performanţei în business.

 

Fondată în 1992, Wizrom este una dintre companiile de top din România în  furnizarea de soluţii ERP, de eficientizare operaţională (trafic şi logistică), BI, CRM şi altele. Cu un total de peste 4.000 clienţi activi şi peste 34.000 de utilizatori, Wizrom oferă software pentru orice tip de companie: de la soluţii relativ simple pentru IMM-uri, până la soluţii specializate pentru organizaţii medii şi mari ce activează în diferite domenii, precum vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări şi auto.

Wizrom este un integrator de produse internaţionale şi furnizează servicii profesionale complete, inclusiv consultanţă de business.

Wizrom şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în SUA, Turcia, Croaţia, Austria, Germania, Serbia şi Ungaria, precum şi prin crearea unei reţele de parteneri locali.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •