Agenda Bio #8 – ediție Detox – pentru un stil de viață sănătos

Agenda Bio #8 – editie Detox – pentru un stil de viata sanatos

Agenda Bio este evenimentul complet pentru un stil de viață sănătos, atât pentru trup, cât și pentru minte și suflet – 27 – 28 ianuarie 2018 – Casa Universitarilor București (str. Dionisie Lupu, nr. 46). Ediția a opta abordează subiectul Detox, binevenit după perioada sărbătorilor de iarnă. Programul va fi de la orele 10:00 până la 19:00, în ambele zile.

Acest eveniment a fost creat pentru cei atenți cu sănătatea lor, care caută produsele și activitățile potrivite pentru ei și familia lor, dar și pentru cei care doresc să facă o schimbare în viața lor, să învețe să trăiască mai sănătos. Pentru cei pasionați de spiritualitate, care știu că anumite practici le aduc liniștea interioara și starea de bine, dar și pentru cei care sunt încă în căutare de practici potrivite pentru ei. Pentru cei interesați de dezvoltare personală și relațională. Pentru părinții care vor să se asigure că au cât mai multe cunoștinte pentru o creștere armonioasă a copilului lor.

Daca te regăsești măcar într-o ipostază dintre cele enumerate, atunci acest eveniment este pentru tine!

La Agenda Bio #8 vei găsi un târg cu aproximativ 40 de standuri cu vânzare de produse bio și naturale, precum și food area cu mâncare vegetariană și vegană (la demisolul clădirii), produse din materiale naturale (haine din fibre naturale, bijuterii din cristale, obiecte din lemn etc., dispozitive terapeurice, prezentare de servicii, degustări de produse, demonstrații gratuite, seminarii și clase de yoga. Nici vizitatorii mai mici nu se vor plictisi, pentru că va fi organizat un atelier special pentru ei. 

Accesul se face pe bază de bilet, în valoare de 8 lei de persoană pe zi, însă copiii până în 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul în zona de târg, în zona de seminarii şi la clasele de yoga, include degustări şi testări de produse.

Foto: agendabio.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •