Principalele cinci destinații rezervate de turiştii români de pe mobil

Principalele cinci destinații rezervate de turiştii români de pe mobil

Într-o lume în continuă mișcare, cu toții tindem să folosim din ce în ce mai mult dispozitivele mobile pentru a ne acoperi toate necesitățile, inclusiv atunci când vine vorba de rezervarea de vacanțe.

Potrivit datelor Tripsta, principalele cinci destinații rezervate prin intermediul dispozitivelor mobile se află atât pe plan international, cât și pe plan intern și includ metropole străine precum Barcelona, Amsterdam și Berlin, dar și destinații autohtone, cum ar fi București și Cluj.

Și pentru că lumea e acum mobilă, la fel sunt și călătorii, iar acesta este și motivul pentru care utilizarea aplicației mobile a Tripsta a crescut cu 12-14%.

Atunci când vine vorba de aplicația Tripsta pentru iOS în 2016, utilizarea acesteia în rândul călătorilor români a crescut cu 50% în februarie comparativ cu luna ianuarie, creșterea din luna martie fiind de 90% comparativ cu luna precedentă și de aproape 200% comparativ cu ianuarie.

Citeşte şi Crește cererea pentru destinațiile exotice, în turismul corporate

Având în vedere creșterea utilizării aplicației iOS a Tripsta , aceasta a fost actualizată pentru a răspunde mai bine nevoilor călătorilor. Aplicația oferă acum varianta salvării zborurilor favorite și opțiunea adăugării prețului, cu refresh pentru serviciul de alerte de preț.

Pentru alertele de preț, călătorii români pot alege să își selecteze destinațiile favorite și vor primi alerte pentru cel mai mic preț, fie prin notificări de tip push, fie prin e-mail sau atât prin notificări și e-mail.

Atunci când vizează anumite zboruri, turiștii au acum opțiunea de a verifica prețurile pentru zboruri pe care le au deja salvate, precum și varianta de a actualiza căutarea deja făcută. Pe de altă parte, dacă decid că nu mai doresc să primească alerte, utilizatorii pot decide oricând sistarea acestui serviciu.

Aplicația iOS le oferă de asemenea utilizatorilor săi opțiunea de a compara alertele pentru zboruri la cel mai mic preț găsite în cadrul aceleiași căutări și pot opta pentru date flexibile (+/- 3 zile) în cazul în care nu sunt siguri care este ziua în care pot zbura cel mai ieftin.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •