Trecerea la comerțul electronic: Ce trebuie să știți

Cele mai bune instrumente de marketing pentru comertul electronic

Între distanțarea socială, variabilitatea economică și închiderea afacerilor, multe întreprinderi se orientează tot mai mult către comerțul electronic ca o modalitate de a supraviețui. De asemenea, consumatorii se bazează acum pe cumpărături online mai mult decât oricând, cheltuielile online din luna mai trecută crescând cu 77% față de anul trecut.

Citește și: Generația Z consideră că beneficiile sunt mai importante decât salariul

În ciuda acestui fapt, aproape jumătate din întreprinderile mici din SUA nu au site-uri web. Dacă intrați în această categorie, nu este prea târziu – puteți acționa acum, astfel încât această perioadă rapidă de creștere să nu vă lase afacerea în urmă.

Creați un site web

Aveți o microîntreprindere care nu are încă un site web? Nu există moment perfect în care să îl lansați. Poate fi intimidantă construirea un site de la zero, dar obiectivul este să începeți cu ceva care să fie suficient de bun și să porniți de acolo, scrie business.com.

Pentru început, redactați un scurt contur pentru descrierea site-ului. Va trebui să răspundeți la aceste întrebări:

  • Ce fel de schemă de culori ați dori?
  • Cum ați dori să vă organizați categoriile de produse?
  • Ce ați dori să afle oamenii despre afacere?
  • Care este povestea afacerii dvs.?

În continuare, va trebui să alegeți un furnizor care să vă înregistreze numele de domeniu și să vă creeze site-ul. Există multe opțiuni disponibile, dar aici sunt principalele caracteristici explicate cu privire la evaluarea furnizorilor.

Adaptare pe mobil

Cu 79% din toate cumpărăturile online făcute de pe un dispozitiv mobil, trebuie să alegeți o platformă web care să poată răspunde de telefonie mobilă. Aceasta înseamnă că designul site-ului dvs. web se adaptează în funcție de dimensiunea ecranului vizualizatorului, astfel încât conținutul dvs. să rămână curat și ușor de utilizat. De exemplu, dispozitivele mobile au ecrane mici – dacă site-ul dvs. web nu răspunde de mobil, vizitatorii care utilizează un smartphone vor avea un moment dificil să atingă butoanele de acțiune sau chiar să citească articole.

Multe platforme oferă șabloane mobile adaptate, astfel încât site-ul dvs. Va fi optimizat, indiferent de dispozitivele de navigare ale utilizatorilor. Nu săriți peste această caracteristică!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •