Cursuri noi la Fundația Calea Victoriei în luna mai

Cursuri noi la Fundatia Calea Victoriei in luna mai

În luna mai Bucureștiul e mai dinamic ca oricând, așa că ne face și nouă poftă de acțiune. Fundația Calea Victoriei aduce în această lună o serie de cursuri care nu au mai fost până acum în programul său. Printre cele 12 noi subiecte de discuție se numără: Curs de Diplomație, Pictură Suprarealistă, cursuri în limba engleza, Design în secolul XX și Pictură în ulei.

Nou-apărute în programul Fundației Calea Victoriei sunt cursurile în engleză: „Creative Writing” și „Presentation Skills”. În sfera cursuri care te ajută în carieră se înscrie și „Cursul despre Freelancing” – o ocazie bună să afli cum evoluează această comunitate în București și, mai ales, dacă ți s-ar potrivi acest fel de a lucra.

Pentru cei pasionați de arte vizuale, pot alege din mai multe cursuri de pictură: „Patru zile de Suprarealism”, „Pictură în ulei” sau „Pictură pe porțelan” sau atelierul „Arte Decorative și Design în secolul XX”, care începe din 4 mai.

Pentru cei preocupați de evoluția lor spirituală,  cursul de dezvoltare personală „Cum să îți îmbunătățești stima de sine” sau cel de filozofie: „De la Cicero la Sf. Augustin – Construcția sufletului occidental” sunt recomandările pentru această lună.

Cursurile aduc și două personalități, anume diplomatul Cristian Diaconescu la cursul „Introducere în Diplomație” pe 3 mai, și antropologul Vintilă Mihăilescu la „Cursul despre istoria Relațiilor Umane” pe 4 mai.

Surpriza lunii mai este cursul „Cum aleg un vin bun?”, o serie de patru întâlniri care cuprind și o parte de degustare. Așa cum îi spune și titlul, acest curs nu oferă doar repere teoretice pentru a alege vinul potrivit la fiecare masă, ci și răsfață cu o degustare de vinuri.

Citește și 10 cele mai frumoase destinații pentru un city break în luna mai

Iată lista completă a noilor cursuri din luna mai:

Curs de diplomaţie şi relaţii internaţionale, din 3 mai, cu Cristian Diaconescu

O scurtă istorie a relaţiilor umane. Ataşamente, din 4 mai, cu Vintilă Mihăilescu

Arte decorative şi design în secolul xx, din 4 mai, cu Dragoş Farmazon

Cum să fii un freelancer de succes, din 8 mai, cu Catrinel Burghelea

Patru zile de suprarealism: curs pictură, din 8 mai, cu Arina Gheorghiţă

Creative writing workshop in english – how to write a short story, din 10 mai, cu Robin Wildt Hansen

Atelier de pictură în ulei, din 11 mai, cu Maria E. Bălan

Cum sa îţi imbunătăţeşti stima de sine?, din 17 mai, cu alice macrina cornea

Presentation skills in english, din 17 mai, cu Anca Remeta

Cum aleg un vin bun? Curs şi degustare, din 18 mai, cu Roxana Nicolaescu

Atelier de pictură pe porţelan, din 19 mai 2018, cu Alina Alecu

De la cicero la sf. Augustin – construcţia sufletului occidental, din 23 mai, cu Mario Barangea

Toate atelierele se desfășoară la noul sediu al Fundației Calea Victoriei – Str. C. A. Rosetti 47, et. 1, București. Înscrieri se fac pe contact@victoriei.ro.