Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei, cadouri și delicatese culturale

Targul de Craciun de la Fundatia Calea Victoriei, cadouri si delicatese culturale

Un Târg de Crăciun prietenos și cochet, cu lucruri de calitate, de la care să pleci cu cadouri originale și utile pentru toți prietenii tăi? Fundația Calea Victoriei are! Un loc confortabil și neaglomerat, în care să poți decide pe îndelete ce lucruri îți plac și ce cadou ar aduce mai multă bucurie celor dragi? Are și asta!

Fundația Calea Victoriei organizează, în al patrulea an consecutiv, Târgul de Crăciun – Cadouri și delicatese culturale.

Sâmbătă și duminică, 16 și 17 decembrie, designeri de obiect, graficieni, ilustratori și diverși artizani aduc în casa de pe Popa Soare 40 daruri felurite. În cele două zile de târg ai 15% reducere la cursurile din ianuarie și o mulțime de ilustrații, cărți, globuri, cofeturi, jucării, cosmetice naturale sau bijuterii originale cu care să-i încânți pe cei dragi în seara de Crăciun.

Oricare dintre cursurile lunii ianuarie poate fi un cadou ingenios de Crăciun, fie că este vorba despre cineva din familie, un prieten sau un colaborator. Cu un astfel de Voucher cadou oferi cunoaștere, frumusețe, inspirație sau relaxare, depinde ce subiect ți se pare mai potrivit sau mai atrăgător pentru persoana respectivă.

La Târgul de Crăciun găsești în ofertă următoarele cursuri:

Săptămâna 9 – 12 ianuarie 2018:

Săptămâna 15 – 21 ianuarie 2018:

Târgul este deschis pentru vizitatori în intervalul orelor 11:00 – 19:00, pe strada Popa Soare nr. 40, et. 1 (hartă).

*Reducerea de 15% oferită la Târgul de Crăciun nu se cumuleaza cu alte promoții sau reduceri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •